Far Cry 5 безплатно за геймъри с Radeon графика

Тясното сътрудничество на AMD с Ubisoft осигурява безплатна игра Far Cry 5  за купувачите на нови РС с графика Radeon

AMD стартира промоция на Radeon графични системи с играта Far Cry 5 PC Standard Edition. В инициативата могат да участват закупилите компютри с Radeon RX Vega или RX 580 графични карти, уточниха от компанията.

Геймърите, които искат плавен и поглъщащ геймплей, когато се включват към Съпротивата, за да свалят култа, могат да получат играта Far Cry 5 безплатно със закупуване на предварително асемблирани машини с Radeon RX Vega 64, Radeon RX Vega 56 или Radeon RX 580 графични карти.

Тясното сътрудничество на AMD с Ubisoft осигурява това предложение, така че геймърите да могат да се наслаждават на Far Cry 5 с отлично качество на картината, удивително високи кадрови скорости и ниска латентност. Играта ще поддържа няколко разширени функции, характерни за Radeon RX Vega, като:

  • Rapid Packed Math – удвоява скоростта на изчисленията за по-бърза физика и пресмятане на различните обекти с Vega GPU;
  • Shader Intrinsics – позволява достъп на по-ниско ниво до хардуера при Radeon RX картите за извличане на още по-висока производителност от графичния процесор;
  • Radeon FreeSync 2 – осигурява ниска латентност и ярка картина на High Dynamic Range (HDR) съдържанието за мониторите, поддържащи тази функционалност.

При закупуването на система по промоцията, геймърите ще получат купон с код за Far Cry 5 за тяхната Uplay библиотека и могат да посетят AMD Rewards, за да си вземат играта. Промоцията е глобална и ще продължи от 27 февруари до 20 май т.г.

Самата игра Far Cry 5 ще бъде пусната на 27 март, като до тази дата играта няма да бъде налична за получаване от кандидатстващите за нея.

Коментар