Neffos C7 – нов 5,5-инчов смартфон от TP-Link

Режимът за разкрасяване в реално време дава многобройни възможности за подобряване на селфито

Тайванският производител TP-Link разшири портфолиото си от смартфони Neffos с модела C7, показан тази седмица на Световния мобилен конгрес в Барселона (MWC 2018).

Neffos C7 идва с ергономичен метален дизайн и предна 8-мегапикселова камера за селфита и видео конферентни разговори. Режимът за разкрасяване в реално време (Real-Time Beautify Mode) дава многобройни възможности за подобряване на изображението.

Заснемането на автопортрети при слабо осветление не е проблем, благодарение на функцията за осветяване на екрана (screen flash feature). В случаите, когато селфито включва повече хора, широкоъгълната 86-градусовата предна камера ще позволи това.

Селфитата могат да се фиксират, подобряват и коригират допълнително със софтуера за обработка на изображения на компанията ArcSoft. Основната камера на Neffos C7 е 13-мегапикселова, с Phase Detection Auto Focus – функция, която позволява на камерата на телефона да се фокусира изключително бързо.

Смартфонът разполага с 5,5-инчов IPS екран, който остава видим и на слънчева светлина. Neffos C7 е оборудван със сензор за пръстови отпечатъци на задния панел – той отключва телефона и активира екрана за 0,2 сек.

1,5-гигахерцовият осемядрен процесор е допълнен от 2GB RAM, а сторидж капацитетът може да достигне 128GB с използване на microSD карти. Neffos C7 ще се предлага в два цвята – сив и златен.

Коментар