Huawei P smart – огромен екран и тънка рамка

5,65-инчовият безрамков FHD+ дисплей на Huawei P smart прави визуалното изживяване по-пълноценно

Huawei P smart е новият смартфон в магазините на Виваком. Моделът отговаря на две от ключовите тенденции при умните устройства – огромен екран с елегантно тънка рамка и много добри характеристики на достъпна цена.

Смартфонът се отличава с Full View (безрамков) 5,65-инчов FHD+ дисплей, който прави визуалното изживяване по-пълноценно. Разполага с две камери, като основната е двойна – 13MP+2MP, а селфи камерата е 8 MP. Телефонът дава възможност за заснемане на видео във FHD формат и снимки с фоново размиване на заден план за по-артистични фотографии.

Huawei P smart разчита на 8-ядрен процесор (4×2,36GHz + 4×1,7GHz) и последни версии на операционната система (Android 8 Oreo) и потребителския интерфейс (EMUI 8). Моделът е оборудван с батерия с капацитет 3000 мАч и сензор за пръстови отпечатъци, който  отключва смартфона за 0,3 секунди.

Всичко това е облечено в елегантен алуминиев корпус, с красив дизайн, който го доближава до високия клас смартфони. В магазините на Виваком устройството се предага в три цвята – черен, син и златен, на месечна цена от 18,50 лв. с план Smart L+.

Коментар