WonderFox DVD Video Converter – сваля и конвертира видео

WonderFox DVD Video Converter е професионален софтуер за конвертиране на DVD-та в различни цифрови формати. В допълнение, този инструмент позволява сваляне (даунлоуд) на видео директно от YouTube и други сайтове – като Vimeo, Hulu, Facebook и т.н. – и последващо конвертиране във всеки видео и аудио формат.

WonderFox DVD Video Converter е съвместим с почти всички Windows операционни системи – от Windows XP до Windows 10. Програмата може да се ползва като DVD конвертор, който рипва и преобразува DVD към MKV, MP4, AVI и много други видео формати, както и като медия конвертор за лесно и бързо преобразуване на виртуално всеки видео и аудио формат. В допълнение, програмата позволява конвертиране към профили, оптимизирани за мобилни устройства, телевизори, геймърски конзоли и др.

Сред поддържаните от WonderFox DVD Video Converter формати са: AVI, MP4, MKV, WMV, MPG, MOV, M4V, VOB, ASF, TS, MTS, M2TS и редица други. Програмата поддържа също кодеци като H.264, H.265, VP9, DIVX и XVID.

Как да ползваме WonderFox DVD Video Converter

Първо свалете WonderFox DVD Video Converter от официалния сайт на разработчика и го инсталирайте с опцията по подразбиране. След това трябва да въведете кода за регистрация, за да се възползвате от пълната функционалност на програмата. Безплатната тестова версия позволява конвертиране на само 5 минути видео и рипване на 15 минути DVD.

Добавяне на видео и преобразуване в друг формат

Можете да добавите няколко видео файла наведнъж чрез познатата „drag and drop” функционалност. След като файловете бъдат импортирани, програмата показва продължителността на видеата, форматите на оригиналите, размерите и резолюциите. В дясната страна на екрана ще намерите различните типове поддържани видео и аудио формати и профилите на устройствата. Изберете, например, MP4.

Долу вдясно са „Settings” (Настройки), от които можете да променяте резолюцията, кодека, кадровата честота и други параметри на видеата, които искате да конвертирате. Така например, ако оригиналът е Full HD 1080p, можете лесно да го преобразувате до 720p HD, като изберете желаната резолюция.

За да стартирате процеса на конвертиране, просто кликнете върху бутона „Run”. Времето за конвертиране зависи от избраното качеството, продължителността на видеото и, разбира се, от хардуера на компютъра.

Лесно сваляне на видео от YouTube

Просто отидете в раздела „Download Video” и копирайте линка от видеото в YouTube, след което го поставете в прозорчето „Add URL”. След това изберете папката, в която да съхраните файла, кликнете на „Analyze” и впоследствие на „Download”, за да стартирате процеса.

WonderFox DVD Video Converter включва и опростен видео редактор, който ще ви позволи да изрязвате оригиналното видео, да го завъртате и дори да добавяте специални ефекти с високо качество.

Даунлоуд: WonderFox DVD Video Converter (тестова версия)

Коментар