Audials Tunebite – записва и конвертира аудио и видео

Audials Tunebite се отличава с модерен потребителски интерфейс за двете основни функции – Converter и DVD Ripper

Програмата Audials Tunebite се явява удобен инструмент за запис на аудио и видео потоци, конвертиране на локални мултимедийни файлове в други формати и създаване на резервни копия на дискове.

Audials Tunebite позволява „рипване” на DVD и конвертиране на аудио и видео файлове в множество формати, вкл. WMA, AVI, FLV, MP3, OGG и FLAC. Потребителският интерфейс е модерен и опростен, с две основни функции „Converter” и „DVD Ripper”, разположени от лявата страна на екрана.

При конвертиране просто добавяте файлове в опашката, като използвате файловия браузър или метода „drag and drop”, а програмата поддържа преобразуване и в пакетен режим. При рипване, поставяте DVD диска и копирате неговото съдържание.

Можете да преглеждате песните, да избирате изходящия формат и мястото за запис, да настройвате параметри, напр. качеството, да разрешите опцията за търсене на обложки, ID3 тагове и текстове (лирика), както и да инициирате процес на конвертиране.

Нещо повече, предвидени са възможности за създаване на плейлисти, редактиране на тагове, съхраняване на музика и видео от онлайн платформи, синхронизиране на файлове с външни устройства, запис на аудио CD и DVD.

В менюто „Опции” са достъпни настройки на езика на интерфейса и цветовата схема, избор на звукова карта за плейбек, конфигуриране на прокси и параметри на презапис, задаване на изходяща директория за аудио и видео по подразбиране, добавяне на сторидж в смартфони и облачни хранилища и други функции.

Даунлоуд: Audials Tunebite

Коментар