HD Video Converter Factory Pro – поддържа над 300 формата

В последната версия на HD Video Converter Factory Pro е добавена възможност за сваляне и конвертиране на видео от YouTube

На пазара са достъпни множество програми за конвертиране на видео, както безплатни, така и платени. Несъмнено, един от най-впечатляващите продукти е HD Video Converter Factory Pro на компанията WonderFox.

Този софтуер за преобразуване на видео поддържа над 300 кодеци, вкл. най-новите H265 (HEVC) и VP9. Изходният файл е по-малък като размер, като същевременно запазва оригиналното високо качество.

HD Video Converter Factory Pro може да конвертира многоканално HD видео M2TS, MKV, AVCHD, HDTV BDAV и MPEG-TS, HD-видео от камери и други формати в нормално видео, а също така преобразува видео от формат SD (Standard-Definition) във формат HD (High-Definition) като HD MP4, HD MKV, HD AVI, HD MTS, HD TRP и дори 4k.

Благодарение на интегрираната технология за 5X компресиране, HD Video Converter Factory Pro намалява размера на изходния файл при конвертиране на HD към SD видео с минимална загуба на качество. Така можете да освободите сторидж пространство на своето устройство. Освен това, по време на конвертирането, програмата задава оптимални параметри за широк набор от устройства и HDTV.

Конвертирането на видео с HD Video Converter Factory Pro е изключително лесно – само с три стъпки

HD Video Converter Factory Pro включва и професионален аудио конвертор с поддръжка на Dolby 5.1 Surround Sound, DTS Audio и формати без загуба на качество като WAV, FLAC и ALAC. С високата си скорост на конвертиране, този софтуер ще ви спести и ценно време.

Програмата е проектирана да се възползва от предимствата на компютърния хардуер, като поддържа мулти-CPU и Hyper Threading операции, вкл. технологиите на Intel, Nvidia и AMD . Благодарение на уникалния енкодер и пакетния режим, конвертирането се ускорява до 50X, при 60 кадъра в секунда (fps).

Нещо повече, с помощта на софтуера на WonderFox можете да свалите HD видео от YouTube и да го преобразувате във формати MP3, MP4 и AVI. Програмата поддържа даунлоуд дори на 4K, VR и 360-градусово видео, което може да се конвертира във формат за възпроизвеждане на всяко портативно устройство. Режимът за пакетно сваляне помага при управление на много задачи

С уникалната си технология, HD Video Converter Factory Pro конвертира нормално и HD видео, вкл. 4K, H265 и VP9, във всеки друг формат, спестява време и сторидж пространство

В допълнение, HD Video Converter Factory Pro включва редица полезни инструменти, например за изрязване и премахване на нежелани части от видеото, смесване на файлове и създаване на видеоклипове, добавяне на ефекти, задаване на параметри като яркост, мозайка, замъгляване и др.

Можете да ползвате този видео конвертор напълно безплатно. Разработчикът WonderFox предоставя пълнофункционална версия на продукта като подарък за читателите на TechNews.bg. В периода до 8 декември всеки може да си свали безплатно софтуера от специално създадената за целта страница WonderFox HD Video Converter Factory Pro Giveaway.

Достатъчно е само да кликнете на бутона Get It Free, да разархивиране .zip файла, да го инсталирате и да въведете лицензния код, включен в пакета. Безплатната версия предлага всички възможности на софтуера, но не включва доживотните ъпдейти и професионалната техническа поддръжка, които придружават платената версия.

Коментар