Switch Audio File Converter – богат на функции конвертор на музика

Програмата поддържа множество аудио формати и предлага различни функции за промяна на звука на мелодиите (екранна снимка: Switch Audio File Converter)

Преобразуването на аудио може да ви помогне да направите определени файлове по-съвместими с устройството, на което искате да ги слушате, и в някои случаи дори да ви спести малко място за съхранение. Инструментите, които улесняват такъв процес, остават ценни и в ерата на стрийминга.

Софтуерът Switch Audio File Converter предлага необходимите инструменти за конвертиране на партиди от аудио файлове с минимални усилия. Освен че поддържа множество формати, програмата включва и различни функции за промяна на звука на мелодиите.

Конвертирането на множество песни наведнъж не е проблем с този инструмент. Добавянето на вашите мелодии, избирането на изходния формат и след това конфигурирането на преобразуването е процес, към който можете бързо да се приспособите, тъй като е доста лесен.

От гледна точка на конфигурацията, можете да промените битрейта на вашите мелодии, да коригирате техния динамичен диапазон, както и да промените метаданните им. Всички тези опции са в едно и също меню, така че извършването на подобни модификации става гладко и естествено.

Програмата поддържа огромен брой формати за конвертиране и определено ще останете доволни от това разнообразие. Switch Audio File Converter включва също раздел Effects, който съдържа серия от помощни програми за промяна на звука на песните. Налични са усилвател на звука, нормализатор, звуков компресор и еквалайзер.

Нещо повече, можете да добавите филтри към вашата музика, за да я промените допълнително. Високочестотни и нискочестотни филтри, намаляване на шума – това са само някои от предлаганите инструменти.

В заключение, Switch Audio File Converter ще ви помогне да конвертирате вашата музикална библиотека без проблеми. Допълнителните инструменти за редактиране също заслужават внимание, тъй като правят програмата примамлив избор за различни потребители.

Даунлоуд: Switch Audio File Converter

Коментар