Интеруут са най-добри в продажбите на телеком услуги между оператори

Interoute (Интеруут) – собственикът на най-развитата мрежа за пренос на глас и данни в Европа получи приз за най-добър паневропейски телеком, доставящ телекомуникационни услуги на други оператори. Компанията беше отличена като фаворит в наградите на сп. „Капасити”, които се състояха на 17 ноември в Амстердам. Това е третата година поред, през която Interouteпечели първото място в тази категория.
През изминалите две години съдиите бяха истински впечатлени от мащаба и стабилността на паневропейската мрежа от ново поколение, която Interoute предоставя. Непрекъснатото развитие на дейността на компанията на територията на цяла Европа беше оценено и този път. Тази година журито бе впечатлено от инвестициите на Интерут в развиващите се пазари на Източна и Централна Европа и разширяването на мрежите на компанията до Средиземноморието, Русия и Югозападна Азия.  
Матю Уолей, Редактор на сп. „Капасити” коментира: “Тази година надпреварата в категорията за най-добър телеком, продаващ услуги на други оператори, беше ожесточена. Interoute несъмнено демонстрира, че качеството, обхватът и поддръжката на мрежите им са на изключително високо ниво. Това, което държи компанията на водещо място през изминалите три години е техният успех в предоставяне на мрежи на развиващите се пазари и инвестициите в подобрението и разширението им. Interoute запазва позицията си на най-добър паневропейски доставчик на мрежови услуги”. 
Гарет Уилямс, Изпълнителен директор на Interoute Communications, добавя: “Да спечелиш тази награда не веднъж, а цели три пъти, е фантастично! През последните 12 месеца не си позволихме почивка. Ние следвахме упорито целта си – да запазим лидерската си позиция в Европа по отношение на  обхват на мрежите, доставка на качествени услуги и конкурентни цени. Изключително щастливи сме да получим тази награда. Тя е доказателство за успешния бизнес модел, който Интерут следва в Европа и света”.  

Коментар