ОмегаСофт ООД представи нов софтуер за управление на персонала

На специален коктейл ОмегаСофт ООД, анонсира своя нов продукт Omeks Enterprise. Водещ  на събитието беше Владимир Карамазов, а струнен квартет Интро и DJ Ivan се погрижиха за хубавата атмосфера и доброто настроение. До края на вечерта, организаторите поддържаха интереса и любопитството на своите гости, с много приятни изненади.
ОмегаСофт ООД е основана в началото на 1994 г. от квалифицирани софтуерни специалисти, с натрупан богат опит в разработката и поддържането на специфичен за България икономически софтуер за управление на персонала и изчисляване на доходи от трудови и извънтрудови правоотношения.  Днес, фирмата е сред лидерите на пазара в своя сегмент.
Omeks Enterprise е нов тип софтуерно решение за управление на персонала. Системата предлага богата функционалност, достъпна през уеб браузър, което премахва нуждата от конфигуриране и обновяване на работни места в организациите.
Omeks Enterprise е мощна софтуерна платформа, върху която ОмегаСофт реализира своята нова визия за автоматизиране дейността по управление на персонала в организациите” каза Руслан Трифонов, технически директор на компанията. „Върху тази платформа ОмегаСофт ще предложи на компаниите богата функционалност и възможност за ползването и като on-line услуга.
Вниманието на бизнеса през последните години все повече се насочва към идеята за консумиране на услуги, вместо придобиването, управлението и поддръжката на сложни софтуерни системи. С помощта на Omeks Enterprise, ОмегаСофт дава  възможност на своите клиенти значително да намалят оперативните разходи, свързани с техническа поддръжка и да фокусират своето внимание въру управлението на своя персонал”
Функционалността в Omeks Enterprise е организирана в интегрирани модули:
                      Модул „Персонални данни”
                      Модул „Работна заплата”
                      Модул „Наемане и назначаване”
                      Модул „Управление на документи”
                      Модул „Self Services
Продуктът предлага следните допълнителни възможности:
                      Достъп през уеб браузър, от всяка точка в организациите
                      Възможност за адаптация към конкретни изисквания на клиенти
                      Достъп на служители и мениджъри до специфични данни
                      Мощен механизъм за генериране на справки
                      Механизъм за комуникация между служителите
 
Omeks Enterprise ще бъде наличен за клиенти през първото тримесечие на 2009 година на базата на  традиционния лицензионен модел, предлаган от ОмегаСофт ООД.
В края на 2009 г. ОмегаСофт ООД ще предложи продукта като on-line услуга на своите клиенти, както и ново портфолио от услуги, базирани на новата платформа.

Коментар