Две големи внедрявания на ИТ системи завърши S&T

Компанията S&T разработи и внедри ИТ решение в Oshadbank – най-голямата държавна банка в Украйна. Системата ще се използва за обработка на компенсаторни плащания за всички украински граждани, които са инвестирали пари в Държавната спестовна банка на бившия СССР.
Регистърът на инвеститорите е проектиран според специфичните изисквания за високо ниво на достъпност и надеждност, планиране на капацитет за разширение и поддържане на голям брой потребители едновременно.
Междувременно, S&T съобщи и за втора голяма инсталация, този път на ERP инфраструктура за Rettig ICC – специалист в отоплителните решения.
Проектът стартира през пролетта на 2007 с цел да консолидира всички локални производствени сървъри в една високонадеждна производствена система с външен хостинг.
Планираното и инсталирано от S&T решение включва централна и резервна SAN мрежа, три резервни сървърa за приложения INFOR ERP LN, два клъстера за база данни Oracle (включително лицензи), три сървъра VM Ware, инфраструктура за резервни копия на данните и мрежова инфраструктура. Цялото решение е с външен хостинг.

Коментар