Поликомп ще доставя у нас геймърски MSI лаптопи

Мощният хардуер, атрактивният дизайн и стабилната работа са отличителни характеристики на MSI лаптопите

Познатата на българския пазар геймърска марка MSI подписа договор за дистрибуция с Поликомп. ИТ дистрибуторът ще предлага на пазара преносимите компютри на MSI, обогатявайки портфолиото си с продукти и за най-запалените геймъри.

MSI е тайванска компания, която инвестира огромни ресурси в научни изследвания и въвеждане на нови технологии, постигане на най-висока производителност и изключителна стабилност на лаптопите. „Сигурни сме, че само изключителни лаптопи, които са оцелели над 1900 теста за 7 дни, са в състояние да дадат максимално удоволствие от играта“, казват от MSI.

При създаване на лаптопи за игри трябва да се имат предвид пет ключови аспекта: ефективност, изображение, звук, управление и стрийминг. Тези компоненти се допълват, превръщайки лаптопа в пълноценна игрална машина, поясняват от компанията.

Голяма част от е-спорт професионалистите избират продуктите на MSI за тренировки, ежедневна употреба и състезание. Мощният хардуер и стабилната работа са основните изисквания на геймърите, които очакват да използват едни и същи продукти както в ожесточените турнири, така и в ежедневните тренировки.

Продуктите на MSI са вече на склад и са достъпни за феновете на марката чрез дилърската мрежа на Поликомп, уточниха от ИТ дистрибутора.

Коментари по темата: „Поликомп ще доставя у нас геймърски MSI лаптопи”

добавете коментар...

  1. Иво

    MSI имат кофти качество лаптове, живеят около 1-2 години, по-добре ASUS

Коментар