Xiaomi заменя стари смартфони с нови

Притежателите на смартфони от различни брандове могат да ги заменят за нов модел Xiaomi със сериозна отстъпка в цената

Xiaomi стартира онлайн програма за замяна на стари смартфони с нови. Връщането на остарялото устройство става при доставката на новия смартфон, съобщи TechRadar.

Още през ноември миналата година китайският производител пусна подобна програма, но клиентите можеха да се възползват от нея само при посещение на фирмените магазини Mi Home. Новата услуга е достъпна за клиентите на онлайн магазина Mi.com.

Програмата Mi Exchange позволява на притежателите на стар смартфон да се сдобият изгодно с ново устройство в онлайн режим. Тя важи за широк спектър устройства от 15 различни бранда.

Клиентите трябва да укажат модела смартфон, който искат да заменят, и да въведат IMEI номер. Цената се определя в зависимост от състоянието на устройството и текущата му пазарна цена.

Xiaomi поставя условие по екрана или корпуса на стария смартфон да няма вдлъбнатини, пукнатини или неравности. Това означава, че устройството трябва да е в добро състояние, за да бъде заменено.

След като цената бъде определена, клиентът може да генерира код за замяна и стойността на стария смартфон се начислява към неговия Mi акаунт.

Кодът впоследствие може да се ползва за отстъпка на същата сума при покупка на нов смартфон Xiaomi. Замяната се извършва, когато клиентът получи новото устройство.

Коментари по темата: „Xiaomi заменя стари смартфони с нови”

добавете коментар...

 1. Anonymous

  Да се чешат мъди.

 2. Anonymous

  И тогава за чии ни е тази статия?

 3. Anonymous

  Никъде.

 4. (о:

  Къде е това в България?

Коментар