Salesforce удвои приходите си за 5 години

„Успешните фирми са тези, които успяват не просто да се адаптират към дигиталната трансформация, но да поведат този процес“, каза Станислава Атанасова, мениджър продажби в Salesforce за Югоизточна Европа, Русия и Украйна

Близо 20% ръст в приходите на годишна база е постигнала Salesforce през миналата година, съобщи Станислава Атанасова, мениджър продажби за Югоизточна Европа, Русия и Украйна в компанията по време на петата годишна Salesforce CRM конференция, организирана от Некст Консулт.

За пет години приходите на Salesforce, водещия в света доставчик на облачни CRM решения, са се удвоили – от 5 на 10 млрд. долара. Целта на компанията е през 2022 г. постъпленията да достигнат 20 млрд. долара.

„Успешните фирми са тези, които успяват не просто да се адаптират към дигиталната трансформация, но да поведат този процес“, каза Атанасова. „Salesforce е най-добрата платформа за бизнес промяна и трансформация, призната от Forbes за най-иновативната компания за миналата година“, допълни тя.

По време на събитието стана ясно още, че България е най-бързоразвиващата се страна в региона на Централна и Източна Европа (СЕЕ) за бизнеса на Salеsforce, като в голяма степен успехът се дължи на Некст Консулт – златен партньор на Salesforce в Eвропа.

Деница Дженева

Деница Дженева

Коментар