THL Knight 2 – огромен смартфон с лицево разпознаване

THL Knight 2 e фаблет с голям 6-инчов екран 18:9 и резолюция HD+ 1440х720

Смартфоните предлагат все по-комфортни екрани и усъвършенствани характеристики. Нещо повече, увеличението на екранната площ не е свързано с уголемяване на самото устройство, тъй като новият 18:9 безрамков формат прави един 6-инчов смартфон по-малък като размери от класически 5,5-инчов.

Типичен представител на новото поколение смартфони е моделът THL Knight 2. Това всъщност е устройство от категорията на фаблетите, с голям 6-инчов екран в съотношение 18:9 и резолюция HD+ 1440х720 пиксела, с 3D извивка отстрани, която придава усещане за непрекъснатост на изображението.

THL Knight 2 използва технология за достъп на база лицево разпознаване

Комфортният 4G фаблет, предлаган от онлайн магазина Tomtop за около $162 (с купон за отстъпка), се отличава с модерни технологии като безжично зареждане и лицево разпознаване, което използва предната камера, за да обезпечи по-висока сигурност на достъпа. Потребителите могат да разчитат още на идентификация с пръстов отпечатък – вграденият скенер, разположен отзад, отключва смартфона само за 0,1 секунди.

THL Knight 2 стъпва на мощен чипсет MediaTek MT6750 с осемядрен процесор на тактова честота 1,5GHz, допълнен от 4GB оперативна памет и 64GB постоянна памет. Ако този обем не е достатъчен, можете да разширите сторидж пространството с microSD карти с капацитет до 512GB. Конфигурацията предполага безпроблемен мултитаскинг и забавления с игри.

THL Knight 2 е изпълнен във формат 18:9, с 3D извивка на екрана отстрани

Разглежданият смартфон ще задоволи и любителите на фотографията. Устройството предоставя двойна основна камера, разположена на гърба, с резолюция 13MP+5MP с бърз автофокус и предна камера за селфи с резолюция 8MP. Производителят изтъква усъвършенствана бионична технология за машинно обучение, която осигурява по-живи и естествени снимки от основната камера.

THL Knight 2 е оборудван с издръжлива батерия с капацитет 4200 мАч, която в комбинация с ниската енергийна консумация на процесора обезпечава целодневно активно използване на смартфона. Предвидена е и технология за бързо зареждане 5V/2A – така например, само след 5 минути в контакта смартфонът се зарежда до 6% от капацитета на батерията.

THL Knight 2 разполага с два слота за сим карти и работи в мрежи 2G/3G/4G

Фаблетът работи под управление на операционна система Android 7.0 с достъп до официалния онлайн магазин за приложения Google Play Store, има два слота за сим карти и е съвместим с всички разпространени мобилни мрежи – 2G, 3G и 4G. За зареждане и прехвърляне на данни е предвиден реверсивен USB Type-C порт. Налични са и задължителните за всеки смартфони безжични модули Wi-Fi и Bluetooth.

THL Knight 2 е достъпен за покупки в момента на цена от $161,99 в онлайн магазина Tomtop при въвеждане на купон WDTHL, който дава $8 отстъпка (обявената цена е $169,99). Устройството има размери 15,88х7,63х0,95 см и тежи 230 грама. В комплекта са включени освен самия смартфон още захранващ адаптер, захранващ кабел, калъф, протектор на екрана, игла за механизма на сим картите и ръководство за потребителя.

Коментари по темата: „THL Knight 2 – огромен смартфон с лицево разпознаване”

добавете коментар...

  1. Методи Пейчев

    За резолюцията 1440×720 не открих име. А FHD+ е 2160×1440 точки!

Коментар