Бритни Спиърс най-търсена в интернет

Епохалната победа на Барак Обама на президентските избори в САЩ не впечатли толкова много англичаните, на които изглежда е по-интересно да следят изявите на сцената и в живота на друга американска знаменитост – 26-годишната певица Бритни Спиърс. Въпреки, или може би поради това, че тя преживя още една бурна година, Спиърс оглави британската класация на 10-те най-търсени теми в Yahoo.

След нея на второ и трето място съответно са телевизионните шоута Биг Брадър и Х Фактор. Четвъртото място се заема от групата Оейзис и новият й албум „Открий душата си”.

Американските избори се нареждат на седмо място. След тях идва австралийският актьор Хийт Леджър, който почина внезапно през януари в Ню Йорк. Девета е топ манекенката Кейт Мос, обезсмъртена от скулптура Марк Куин в една златна статуя за 1.5 млн. лири, показана в Британския музей.

И тази година Бритни не разочарова любителите на пикантерии от живота на звездите: беше изправена пред калифорнийския съд за шофиране без валидно свидетелство за управление на МПС, баща й получи неограничен контрол над активите й, прекара два дни в психиатрично отделение, но въпреки това успя да стъпи отново на краката си.

Миналата седмица певицата беше избрана за най-добра международна поп звезда на официална церемония в Германия. В събота тя направи блестяща първа изява пред британската телевизионна аудитория от четири години насам, изпълнявайки новия си сингъл „Женкар” в шоуто Х Фактор. Изпълнението й донесе най-висок рейтинг на предаването като привлече 12.8 млн. зрители.

Днес излиза нейният шести студиен албум „Цирк”, за който критиците тепърва ще се произнесат.

Коментар