Розови продукти търсят внимание от блондинките

Цяла серия компютърни продукти за блондинки предложи компанията Zignum. Изпълнена в розов цвят, фамилията Cinderella обединява клавиатура, оптична мишка, колонки с LED осветяване и кутия за компютър.
Ултратънката клавиатура Cinderella използва технологията на мембранни превключватели, която осигурява безшумно и комфортно писане. Пет горещи мултимедийни клавиши служат за управление на музиката през LED колонките.
Самите колонки се включват към USB порт и не изискват звукова карта. Всяка от тях има мощност 0,6 вата и размери 54х50х50 мм.
Розовата мишка ZG-525 използва оптичен сензор с резолюция 800 точки на инч. От производителя твърдят, че работата е еднакво удобна и с лявата, и с дясната ръка.
Кутията Zignum MT също впечатлява с розов цвят и сребристи бутони и линии. Тя е изпълнена във форм фактор Midi Tower, има размери 424х185х450 мм и тежи 5,4 кг.
В кутията могат да се инсталират до четири 5,25-инчови устройства и до шест 3,5-инчови. Захранващият блок има мощност 420 вата.
Все пак от компанията Zignum се надяват да привлекат към своите продукти не само блондинките, но и по-строгите брюнетки.

Коментар