Предстои регионална конференция за ИТ сигурност

Специалисти от водещи производители ще представят на конференция в София успешни, изпитани в практиката решения за сигурност и управление на информацията

Регионална конференция „Решения за сигурност и управление на информацията“ ще се състои на 23 и 24 април т.г. в столичния х-л Маринела, организирана от КОМПЮТЪР 2000 България, съвместно с Министерство на транспорта, информационните технологии и съобщенията, Държавна агенция „Електронно управление“ и CERT България.

Програмата на InfoSec SEE 2018 включва презентации, демонстрации на решения на живо и семинари. Това е единствената безплатна конференция от такъв ранг за нашия регион, подчертаха организаторите.

Специалисти от водещи производители в тази област, вкл. Forcepoint, Fireye, SolarWinds, Wheel Systems, Netwrix, Bitdefender и Micro Focus, ще представят на конференцията успешни, изпитани в практиката решения за информационна сигурност и управление на информацията.

Първият ден на конференцията, 23 април, е посветен на презентации и демонстрации на живо, а за втория ден са предвидени специализирани семинари в две сесии – сутрин и следобед. Събитието е насочено към ИТ мениджъри и специалисти по сигурността от корпоративния и държавен сектор.

Участието в конференцията е безплатно, но се изисква регистрация онлайн на уеб страницата на InfoSec SEE 2018. Посетители без регистрация няма да се допускат, посочиха изрично организаторите.