magicolor 1680MF и magicolor 1690MF – умни, цветни, многофункционални

Magicolor 1680MF и magicolor 1690MF са компактните, цветни, многофункционални устройства на Konica Minolta, за перфектна комуникация в офиса. Много по-достъпни от еднофункционалните устройства, всяко от тях Ви дава всичко, от което имате нужда в едно устройство, пестящо пространство. И двете са Windows и Mac съвместими и благодарение на ниския шум при опериране, те са идеалните устройства за работа в близост.
Можете да избирате система от четири конфигурации: magicolor 1680MF осигурява принтиране, копиране и сканиране; magicolor 1690MF комбинира мрежово принтиране, копиране, сканиране и факс, както и стандартен автоматичен листоподавач; всичко това, плюс двустранен печат, е възможно с magicolor 1690MF-d; модерен мрежови цветен принтер, копир, скенер и факс е magicolor 1690MF-dt, който предлага и допълнителна касета за хартия за по-обемни заявки.
С 5 цветни и 20 черно-бели страници в минута, magicolor 1680/1690MF с лекота се справя с всички офисни документ, включително презентации, визитки, бележки и всякакви помощни търговски документи. Simitri HD полимеризиран тонер и резолюция от 600 x 600 dpi x 1 bit осигуряват постоянно високото качество. Работата с медии включва хартии между 60 и 209 гр/м2, както и етикети, пликове и рециклирана хартия. Двустранният печат помага да спестите употребата на хартията и намалите пространството за запълване. Ако ще печатате в по-големи обеми просто увеличете стандартния капацитет от 200 листа с една, но щедра допълнителна касета за хартия от 700 листа.
Различните режими за копиране на текст, снимки и смесени оригинали осигурява оптимално качество. Два разделени старт бутона предлагат избор межуд цветно и черно-бяло копиране. Можете да отпечатате до 99 копия наведнъж, намалите или увеличите страници през стъпка от 1% между 50% и 200%. В полза на удобното сканиране към PC, се възползвайте от стандартния софтуер LinkMagic, за да сканирате изображения и да ги запазвате в директория на хард диска на компютъра Ви. С пълна мрежова съвместимост, magicolor 1690MF Ви позволява да сканирате оригинали директно към емейл или споделени в папка на Вашия компютър.
За удобна факс комуникация смело изберете magicolor 1690MF. Устройството притежава висока скорост на изпращане от 3 секунди за страница, има 220 дестинации за бързи бутони и Ви позволява да дефинирате до 20 групи на изпращане с максимум 50 позиции всяка. В същото време magicolor 1690MF е Ethernet и пълно мрежово съвместимо.
Magicolor 1680MF и magicolor 1690MF са екпертите по лекота на работа. С компактния си дизайн и малки размери, те лесно се интегрират към всеки офис, дори пространството да е ограничено. И двата модела притежават голям и лесен за работа екран и удобен достъп отпред на устройството за лесна подмяна на консумативите. Автоматичното листоподаване при magicolor 1690MF прави копирането или изпращане на факс от много страници, бърз и лесен процес.

Коментар