Излиза Leagoo S10 с тройна основна камера

Leagoo S10 се отличава с изрязан в горната част екран и тройна основна камера

Набиращият популярност бранд за смартфони Leagoo подготвя за пазара нов модел, който предизвиква лидерите на пазара с тройна основна камера, става ясно от официално съобщение на компанията.

В допълнение към тройната камера, Leagoo S10 се отличава с изрязан в горната част екран (подобно на iPhone X) и сензор на пръстов отпечатък, разположен под дисплея, който има диагонал 6 инча.

Смартфонът ще се задвижва от процесор Snapdragon 845 или Helio P60, според предварителните информации. Очакват се две конфигурации на устройството – с 6GB оперативна памет и 128GB флаш сторидж и вариант с 8GB/256GB.

Компанията, официален спонсор на Тотнъм за мобилни устройства, ще представи Leagoo S10 на 18 април, по време на изложението „Hong Kong Global Sources Exhibitions“. Специалното събитие е озаглавено „LEAGOO X”.

В допълнение, Leagoo ще представи и новия си флагман с изрязан дисплей – Leagoo S9 Pro, който има 6,18-инчов екран и използва чипсет MT6763, допълнен от 4GB RAM и 64GB постоянна памет.

Коментари по темата: „Излиза Leagoo S10 с тройна основна камера”

добавете коментар...

  1. Ози

    Leagoo, Vernee, Bluboo, Huawei (който досега не съм чул някой в БГ да произнася правилно), Meligoo, Doogee… да се чуди човек как пък ги измислят тия имена китайците (тоя последния е особено интересен, защото звучи почти като dodgy – а кой би искал да има доджи телефон 😀 )

Коментар