Европейски ТВ оператор удължи договора си със SES

M7 Group отново ще разчита на SES Video за разпространение на висококачествена телевизия

Европейският оператор на платена телевизия M7 Group удължи споразумението си със SES за доставяне на ТВ канали до своите абонати през водещата орбитална позиция за Европа – 19.2 Изток.

Според обявеното от SES споразумение, M7 Group ще продължи да използва един цял транспондер на сателит ASTRA за доставка на телевизионния пакет до абонати в държавите от Бенелюкс и немскоговорящите пазари през следващите 3 години.

SES e водещият в света сателитен оператор с флотилия от над 50 геостационарни сателита в орбита (GEO) и 12 сателита на средна земна орбита (MEO). Групата M7 разчита на SES да доставя висококачествено съдържание в различни части на Европа в продължение на много години, не само през 19,2 градуса Изток, но и през позиция 23,5 Изток, за да достигне зрителите в Бенелюкс и Централна Източна Европа.

„Доволни сме от разширяването на договора за транспондер на 19.2 Изток, което ни позволява да продължим да обслужваме нашите клиенти в Бенелюкс и немскоезичните пазари с ТВ канали през тази позиция, като същевременно се възползваме от голямото разнообразие от съдържание на тази орбитална позиция“, коментира Бил Вейдефелд, вицепрезидент бизнес развитие в M7 Group.

Коментари по темата: „Европейски ТВ оператор удължи договора си със SES”

добавете коментар...

  1. Intelsat

    Къде, точно беше новината тук?
    А къде е Intelsat в цялата схема.
    Мноооого тъпа статия…

Коментар