HP разширява популярна продуктова линия мастилници с нови предложения

Като продължение на успеха от скорошното пускане на пазара на своята популярна двойно-комплектна продуктова линия, HP днес представи ново допълнение към фамилията – HP 363 троен комплект мастилницата с 3 HP Vivera мастила. Този продукт – три отделни цветни (циан, магента, жълто или ‘CMY’) мастилници в един модул – ще спести на клиентите до 20 процента1. Той ще им даде и възможността да използват водещите в бранша HP Vivera мастила, проектирани да работят безпроблемно с HP принтери и хартии, за постигането на ясни, отчетливи образи и живи цветове.
Двойните и тройните комплекти
Както при двойните комплекти продуктовата линия, пусната на пазара по-рано тази година, HP 363 троен комплект мастилницата с HP Vivera мастила е насочена към клиенти, които желаят да отпечатват цветни графики или текст по-често и в по-големи обеми и които не желаят да правят компромис с качеството и надеждността. И трите мастилници в комплекта ще продължат да се предлагат поотделно, но избирайки тройния комплект, клиентите получават значително по-добра цена, привлекателна за онези, които търсят по-ниски разходи за отпечатана страница. Както и при двойните комплекти продуктова линия, тройният комплект не е временна промоция, а постоянно допълнение към продуктовата гама НР оригинални консумативи.
Тройният и HP Photo Value комплект
Добавянето на HP 363 троен комплект с HP Vivera мастила към HP продуктовото портфолио значително разширява обхвата на принтерите – а с това и на потребителите – които могат да се възползват от отстъпка до 20 процента при използване на HP оригинални консумативи, включително много от новите НР Photosmart принтери, печатащи с 6-цветна технология.
Притежателите на тези принтери могат също да се възползват и от предимствата на невероятно успешната НР Photo Value Pack гама. Тя включва обновения HP 363 Series Photo Value Pack, който се състои от шест отделни мастилници, пригодими към клиентските изисквания3 (черна, циан, магента, жълта, светъл циан и светла магента), плюс 150 листа HP Advanced Photo Paper (с увеличено тегло до 250 гр. на квадратен метър за “по-традиционно” усещане за снимка), и осигурява най-добрата точност на разходите за фотопечат, позволявайки да се знае колко точно струва всяка отпечатана снимка.
Новите тройни комплекти и HP 363 Photo Value Pack са разработени съобразно клиентските модели за използване. Тези потребители, които най-често печатат обикновени цветни документи или графики, ще открият, че 3-pack отговаря най-добре на техните потребности, тъй като при този тип печат се използват предимно трите основни цвята (циан, магента, жълто), а не разширеният цветови диапазон на НР фотопринтерите, работещи с 6 мастила (светъл циан, светла магента, а така също и фоточерно) при отпечатване на снимки. От друга страна, онези, които печатат много снимки ще увеличат до максимум потенциала на своите HP принтери (и ще минимизират разходите за печат), като използват HP 363 Series Photo Value Pack.
“HP 363 тройните комплекти мастилница с HP Vivera мастила разширява предимствата на HP предложението, което стартира с HP Photo Value Pack и беше разширено с популярната HP двойни комплекти линия по-рано тази година,” потвърждава Винсънт Вандерпул, вицепрезидент и главен мениджър на HP Supplies Imaging and Printing Group, EMEA.
“Вече можем да предложим на нашите клиенти, на които се налага да печатат големи обеми, опростен, удобен и икономичен начин да отпечатват ясни текстови документи, използвайки оригинални HP консумативи, а така също и да се възползват от превъзходните HP технологии за фотопечат на отлична цена и с напълно прозрачни разходи. Клиентите на HP могат да бъдат уверени, че са направили информирано решение – единственият начин да са сигурни, че то е правилното.”
Цени и наличности
HP 363 троен комплект мастилница с HP Vivera мастила, налична от 1 септември 2006 г., ще бъде съвместима със следните принтери на установена за Европа, Близкия Изток и Африка препоръчителна от производителя продажна цена от €23.992. HP 363 Series Photo Value Pack има установена за Европа, Близкия Изток и Африка препоръчителна от производителя продажна цена от €39.992:
        HP Photosmart 3210
•        HP Photosmart 3310
•        HP Photosmart 8250
•        HP Photosmarts D6160, D7160 и D7360 принтери от 1 септември
•        HP Photosmarts C5180, C6180 и C7180 принтери от 1 октомври

Коментар