Fujitsu опростява управлението на ИТ инфраструктурата

Чрез PRIMEFLEX за VMware vSAN организациите могат бързо да въвеждат основите на виртуална инфраструктура

Технологичният гигант Fujitsu обяви достъпността в България на интегрираната система PRIMEFLEX за VMware vSAN – хипер конвергентно решение (HCI), което интегрира софтуерна технология за съхранение (SDS) във физически сървър.

Чрез PRIMEFLEX за VMware vSAN организациите могат бързо да въвеждат основите на виртуална инфраструктура, необходима за техните софтуерни центрове за данни (SDDC), подчертаха от компанията.

„Благодарение на новия PRIMEFLEX за VMware vSAN, организации от всякакъв мащаб могат да изберат конфигурация, която отговаря на техните настоящи нужди, но да има и възможност за разширяване, така че винаги да осигурява оптималните ресурси за нуждите им“, посочиха от Fujitsu.

PRIMEFLEX за VMware vSAN е напълно тествана и доставяна върху Fujitsu Server PRIMERGY – сървърната платформа, оптимизирана за виртуализирани среди. Системата стъпва на Intel Xeon Scalable сървърни технологии и VMware vSAN 6.6 за подобрено представяне и сигурност.

Уникалната конфигурация позволява въвеждане на множество технологии за намаляване на разходите и повишаване на ефективността на инфраструктурата като виртуална десктоп инфраструктура (VDI), виртуализация и частен облак. В допълнение, PRIMEFLEX за VMware vSAN идва с целия набор софтуер за управление Fujitsu Software ServerView Infrastructure Manager (ISM), който помага при инсталация, управление и разширяване.

PRIMEFLEX е цялостна линия от мощни системи, които са предварително дефинирани, интегрирани и тествани. По този начин PRIMEFLEX опростява сложността и предоставя всичко необходимо – сървъри, системи за съхранение, свързаност и софтуер.

Коментар