Globul с нова услуга за бизнес потребители

Новата услуга GLOBUL National Contact е телекомуникационно решение, с което всяка фирма може да предложи на своите клиенти гъвкаво, достъпно и удобно обслужване, съобразено с местоположението и конкретните им потребности.
Услугата GLOBUL National Contact е особено подходяща за компании с няколко офиса в страната, обслужващи клиенти от определен регион, куриерски и дистрибуторски компании, вериги заведения с центрове за доставки в различни градове и др.
Фирмите-потребители на GLOBUL National Contact получават един основен мобилен номер, на който постъпват всички клиентски обаждания и който фирмата обявява за контакти с крайните потребители. Обажданията от абонати на GLOBUL и на фиксираните мрежи се пренасочват към най-близкия до тях обслужващ център на фирмата, а обажданията от други мобилни мрежи или чужбина се поемат от основния номер.
За крайните клиенти цената на обаждане към основния номер е без оскъпяване и се определя от тарифния план на оператора, който използват. Компаниите, клиенти на услугата GLOBUL National Contact заплащат само месечна такса за ползването на услугата, без допълнителни такси за пренасочване на разговорите.

Коментар