Your Phone пренася смартфона в Windows 10

Потребителите на Windows 10 ще получат достъп до съдържанието на смартфоните си чрез десктоп приложение Your Phone

Ново десктоп приложение ще даде достъп на потребителите на Windows 10 до съдържанието на техните смартфони. Microsoft демонстрира апликацията Your Phone по време на конференцията Build 2018.

Концепцията за подобно приложение не е нова. Става въпрос за софтуер, който позволява от десктопа на Windows потребителите да изпращат и получават съобщения, да преглеждат фотографии и друго съдържание от смартфоните си, да виждат известия и т.н.

Microsoft обещава поддръжка на смартфони, работещи под управление на операционни системи iOS и Android. Тъй като платформата на Google е отворена, потребителите на Android смартфони ще получат повече възможности.

В момента приложението Your Phone е достъпно само за ограничен кръг потребители. Тази седмица ще започнат тестове на приложението сред участниците в програмата Windows Insider, а на по-късен етап то ще стане част от Windows 10, вероятно с обновлението Redstone 5 тази есен.

Коментари по темата: „Your Phone пренася смартфона в Windows 10”

добавете коментар...

  1. :)

    Нека първо да видим колко ще работи и тогава ще мислим за критики. Познавайки Майкрософт, ще има доста 🙂

  2. Saevar

    браво, най-накрая, не че няма такива приложения но са платени, ако го пуснат безплатно ще е още по яко, ето една статия в която да не критикувам М$ 🙂

Коментар