HP EliteBook 705 и HP ProBook 645 G4 – лаптопи за бизнеса

Потребителите на HP EliteBook 705 могат да останат продуктивни през целия ден

HP въвежда на пазара нови серии мобилни персонални компютри HP EliteBook 705 и HP ProBook 645 G4, проектирани за професионалистите в движение.

Серията HP EliteBook 705 предлага вградена защита на корпоративно ниво и лесно управление, заедно с комбинация от характеристики, които улеснят бизнес потребителите при работа в мрежата. С Windows 10 Pro и мобилни процесори AMD Ryzen Pro, потребителите могат да останат продуктивни през целия ден, благодарение на дългия живот на батерията и HP Fast Charge опцията за зареждане на 50% от батерията само за 30 минути.

Новите модели EliteBook 735 G5, EliteBook 745 G5 и EliteBook 755 G5 се характеризират още с ултра тънък дизайн, тесен панел на дисплеите и вградена подсветка. Самолекуваща, хардуерно-подсилена защита помага за предпазване на устройствата, а вградена HP Sure View функция скрива екрана за допълнителна защита на данните и бизнеса.

Устройствата предлагат и функция за редуциране на шума на микрофона, а клавиатурата позволява на потребителите лесно да управляват разговорите само с един бутон.

HP ProBook 645 има тънък дизайн и вградена защита на корпоративно ниво

Серията HP ProBook 645 също се отличава с тънък дизайн и висока производителност, благодарение на процесор AMD Ryzen Pro, плюс вградена защита на корпоративно ниво и гъвкавост при избора на конфигурация. Дизайнът поддържа няколко докинг опции и е преминал MIL-STD 810G тест за издръжливост.

Потребителите могат да предпазят персоналните си компютри срещу разрастващи се вирусни заплахи чрез самолекуващи, хардуерно-подсилени и лесни за управление решения за защита.

Лаптопите HP EliteBook 705 ще бъдат налични в Европа, Близкия Изток и Африка през май с начална цена от €799. Моделите HP ProBook 645 G4 се очакват също през май с начална цена от €749.

Коментар