Radeon Pro Software Enterprise Driver 18.Q2 – нов драйвер от AMD

Водещите графични приложения ще работят по-добре с новия Radeon Pro драйвер

AMD пусна новия драйвер Radeon Pro Software Enterprise Driver 18.Q2, който осигурява значителни подобрения в производителността на водещите CAD/CAM приложения като CATIA, Creo и Siemens NX, заедно с повишена сигурност и стабилност.

Поредният тримесечен софтуерен ъпдейт на  AMD Radeon Pro Software Enterprise Edition предлага няколко ключови предимства:

  • Подобрена производителност спрямо версията от Q2-17 при работа с професионални приложения като Siemens NX (47%), Autodesk 3ds Max (44%), CATIA (37%), Creo (14%) и SolidWorks (12%).
  • Повишена стабилност. Процесът на сертифициране от независими производители на софтуер (ISV) и тестовете в работна среда са обезпечили сертификати за над 80 от водещите професионални приложения, заедно с нула проблеми, докладвани от 99,99% от клиентите.
  • Най-висока сигурност, 24/7. Radeon Pro Software Enterprise Edition 18.Q2 предлага подобрена сигурност, работейки съвместно с Windows Defender Device Guard при използване на Windows 10 Enterprise Edition, за да помогне в предотвратяването на зловредни атаки и да предостави повишена защита за потребителските продукти на интелектуална собственост.
  • Поддръжка на актуализацията на Windows 10 за април2018. Драйверът 18.Q2 е готов за момента на актуализация към последния Microsoft Windows ъпдейт.

Нови Windows версии на Radeon ProRender плъгини за Blender и Maya. След пускането на новите macOS версии през април, AMD пуска и актуализирани Windows и Linux версии на плъгина Radeon ProRender за Blender, актуализирана версия на Windows плъгина за Maya, както и ъпдейт на Radeon ProRender плъгина за 3ds Max. Тези плъгини въвеждат няколко нови характеристики и подобрения, вкл. актуализации за Uber и Light Shaders, поддръжка на волуметрика и интерактивен денойзинг, които ускоряват работата на професионалистите.

Даунлоуд: Radeon Pro Software Enterprise Driver 18.Q2

Коментар