Tencent PC Manager – блокира малуер заплахите

Tencent PC Manager защитава в реално време и освен това поддържа три режима на сканиране

Защитният софтуер Tencent PC Manager се явява достъпна безплатно и лесна за използване програма, която блокира малуер заплахи и проверява за вируси сваляните от интернет файлове.

Приложението включва стандартен набор от инструменти за сигурност и се отличава с дружелюбен интерфейс, който няма да затрудни неопитните потребители при защитата на техните компютри.

Tencent PC Manager предлага защита в реално време, работейки във фонов режим след пускане на програмата. Ако я включите в списъка с приложения, които стартират заедно с Windows, може дори да забравите, че имате инсталирана подобна програма.

В допълнение, Tencent PC Manager поддържа стандартните три режима за сканиране на компютъра по инициатива на потребителя – бързо, пълно и избирателно. Програмата обаче не предлага възможност за планиране на специфично сканиране.

Tencent PC Manager постоянно следи активността на компютъра, изследва съдържанието на сваляните от интернет файлове и ако открие подозрителни компоненти в тях, известява потребителя.

В заключение, тази програма е удачно решение за потребители, които искат да поддържат своите РС чисти от малуер, без да ползват комплексни и сложни програми. Tencent PC Manager се интегрира в контекстното меню на Windows Explorer, така че можете много лесно да проверявате за вируси файлове и папки.

Даунлоуд: Tencent PC Manager

Коментар