Elephone P8 – достъпен смартфон с флагмански възможности

Elephone P8 е стилен смартфон с голям екран и мощен хардуер

Високопроизводителен хардуер и стилен дизайн отличават един от популярните смартфони на бранда Elephone, при това моделът с флагмански характеристики се предлага на достъпна цена, която повечето купувачи могат да си позволят.

5,5-инчовият FHD смартфон Elephone P8 разчита на осемядрен процесор MTK Helio P25, работещ на тактова честота до 2,5GHz, допълнен от респектиращ обем памет – 6GB оперативна и 64GB флаш-базиран сторидж, с възможност за разширение с microSD карти с капацитет до 128GB. С подобна конфигурация, смартфонът ще се справи безпроблемно и гладко при работа с приложения, забавления с игри и видео.

Elephone P8 е изпълнен в метален корпус с дебелина 0,9 мм

JFI дисплеят с 2.5D извивка и диагонал 5,5 инча поддържа резолюция 1920х1080 пиксела (FHD), което означава плътност 428 ppi (пиксела на инч). Elephone P8, доставян от онлайн магазина Tomtop, покрива 95% от цветовото пространство NTSC, твърди производителят. 5-точковият капацитивен тъчскрийн се отличава също със своята ниска консумация и защита на очите.

Две качествени камери с висока резолюция допълват водещите характеристики на Elephone P8. Смартфонът е оборудван с 21-мегапикселова задна камера и предна камера за селфи с резолюция 16MP. Под задната камера е разположен скенерът на пръстов отпечатък с 360-градусова идентифиткация за отключване на достъпа до устройството.

Задната камера на Elephone P8 има резолюция 21MP, а предната е 16MP

Фаблетът работи под управление на операционна система Android 7.0 и разчита на 3600 мАч батерия с поддръжка на технология за бързо зареждане 5V2A. Устройството е съвместимо с всички разпространени мобилни мрежи – 2G, 3G и 4G, като предлага два слота за сим карти. Налични са още двубандов модул Wi-Fi и поддръжка на Bluetooth 4.1 безжични комуникации с близко разположени устройства.

Elephone P8 е красив смартфон, изпълнен в стилен метален корпус, устойчив на износване, замърсяване, драскотини и пръстови отпечатъци, с меко докосване. Моделът има размери 15,5х7,5х0,95 см и тежи около 186 грама с вградената батерия. Аудио-портът е стандартен 3,5 мм, а за зареждане и прехвърляне на данни е предвиден стандартен Micro USB порт.

Elephone P8 е достъпен за поръчки във варианти с различни цветове

Цената на Elephone P8 в момента е $169,99, с безплатна доставка от онлайн магазина Tomtop. В комплекта на устройството е включен захранващ адаптер, USB кабел, игла за механизма на сим картите и ръководство за потребителя. Моделът е достъпен за поръчки в три цвята – червен, златен и черен, като цената е една и съща за всички разновидности.

Коментар