Телеком Сърбия разширява ТВ присъствието си чрез SES Video

Телеком Сърбия ще използва сателитния капацитет на ASTRA 3B за разпространение на нов телевизионен букет на кабелни и IPTV мрежи в цяла Европа

Телеком Сърбия и SES Video ще предоставят 10 телевизионни канала на бившите югославски държави и европейски зрители чрез орбитална позиция 23,5 градуса изток, съгласно нов договор за дистрибуция между телекома и сателитния оператор.

Многогодишното споразумение ще предостави на Телеком Сърбия сателитния капацитет на ASTRA 3B за разпространение на новия телевизионен букет на кабелни и IPTV мрежи в цяла Европа, с акцент върху Сърбия, Хърватия, Босна, Словения, Македония и Черна гора.

Новият телевизионен пакет първоначално ще включва седем телевизионни канала, вкл. Agro TV, Film Klub, Kitchen TV, Star TV и Zenska TV. Три допълнителни канала ще бъдат прибавени през лятото, съобщиха от SES.

Това е важна стъпка за нас, тъй като сега предоставяме нашето местно и регионално съдържание в Европа чрез мрежите на нашите партньори“, каза Мариана Вукасинович, ръководител „Съдържание“ в Телеком Сърбия. „Този телевизионен пакет ще предлага разнообразие от сръбски и регионални телевизионни програми за зрители в цяла Европа“.

Коментари по темата: „Телеком Сърбия разширява ТВ присъствието си чрез SES Video”

добавете коментар...

  1. 1234

    Saevar отврат…

  2. 1234

    Яката селяндурщина ще да е

  3. Saevar

    а нещо като Pink или DMsat да можем да щракаме с пръсти като пиинем малко … ? 🙂

Коментар