FlashBoot Free – създава зареждаща Windows флашка

FlashBoot е лесна за използване програма за създаване на зареждащи USB флашки

Ако се нуждаете от лесна за работа програма за създаване на зареждащ USB диск за инсталиране или пускане на Windows без инсталация, то FlashBoot е една от достъпните опции за тази цел.

Тази програма ще ви помогне да създадете зареждащ USB диск за пускане на всяка версия на Windows – от XP до Win 10. Можете да импортирате инсталационните файлове от имидж на системата (image) или от CD/DVD.

Нещо повече, FlashBoot може да прибави допълнителни драйвери към инсталационния пакет, които помагат за избягване на потенциални проблеми с настройките на по-стари версии на Windows на нов хардуер, вкл. платформи с процесори Kaby Lake и Ryzen.

В редица случаи може да ви се наложи да използвате конкретна версия на операционната система на Windows само за специфични задачи, така че инсталирането й на компютъра не е най-добрият вариант. В подобни сценарии FlashBoot ще ви бъде от полза.

Програмата позволява създаване на флаш диск с напълно функционална версия на Windows 8/8.1/10, както и на минимизирана версия на Win XP (BartPE, само с платената версия). Можете също така да създадете зареждащ USB диск с DOS или UEFI Shell.

Няколко други полезни функции на програмата позволяват съхраняване на съдържанието от флаш диска в имидж файл, дублиране или създаване на самоизвличащи се EXE файлове, както и сигурно изтриване на съдържанието. FlashBoot се разпространява както безплатно, така и като платена версия с разширени възможости.

Даунлоуд: FlashBoot Free

Коментар