Progress изгради в София най-големия си офис

Новият офис на Progress в София е една от най-големите инвестиции на компанията в българския екип

Софтуерната компания Progress, която оперира у нас, откакто придоби Телерик, се премести в нова офис сграда в София, проектирана да стимулира съвместната работа, креативността и иновациите. Това е най-големият офис на Progress в глобален мащаб – с близо 500 служители – и ключов иновационен център за компанията. 

Новата 7-етажна сграда на бул. Цариградско шосе се простира на площ от почти 11 500 кв.м. Интериорният дизайн и техническо оборудване пресъздават местната култура и начин на работа на служителите в София, поясниха от компанията.

„Новият офис е една от най-големите ни скорошни инвестиции в екипа ни в България”, заяви Симеон Стойчев, вицепрезидент на Progress, и допълни, че компанията е дала на служителите най-доброто от това, което пазарът на офис пространства може да предложи.

Офисът е проектиран така, че да стимулира съвместната работа, креативността и иновациите

Всяка година около 100 служители на Progress от международни офиси посещават София. Залите за срещи са проектирани със стени и мебели, които могат лесно да се местят, така че служителите да провеждат срещите си по начина, по който искат. Във всички зали е внедрена технологична платформа от ново поколение за съвместна работа и комуникации.

Целият седми етаж пък представлява зона за забавление и почивка. На етажа е разположена видео стая, организирана като реално кино, за гледане на конференции на живо и образователни видеа. На площ от 900 кв.м. е разположен денонощен фитнес център. Новият офис на Progress включва и паркинг на три етажа с 218 паркоместа.

Коментар