Browser Select – улеснява работата с множество браузъри

Browser Select има изчистен интерфейс и опростени функции за удобна работа с различни браузъри

Програмата Browser Select е създадена с идеята да ви помогне да работите ефективно с различните браузъри, инсталирани на компютъра. Има изчистен интерфейс и опростени функции.

Ако сте инсталирали няколко браузъра на компютъра си и искате да влизате в определени уеб страници от всеки от тях, Browser Select е полезен инструмент за тази цел. След инсталиране, приложението открива всички налични браузъри в компютъра и показва активния в момента. Можете да дефинирате реда на показване на браузърите в програмата и да ги пускате с кликване върху иконките им или чрез бързите връзки (шорткъти) под тях.

Основната идея на това приложение е да позволи на потребителя да задава уеб страниците, които се отварят при всяко пускане на любимите браузъри. В същото време можете да зададете в кои браузъри да се отварят линкове от други приложения – например месинджъри или PDF документи.

Browser Select позволява също отваряне на няколко уеб страници едновременно в един и същ браузър. Следователно, ако обикновено влизате в две или три страници от определен браузър, можете да добавите техните адреси от настройките на програмата.

Даунлоуд: Browser Select

Коментар