Indesit Company с нови технологии и продукти през 2009

След раждането на новата марка Hotpoint-Ariston, 2008 година може да се определи като годината на Hotpoint-Ariston, с нововъведения при всички продуктови линии – новата стандартна гама безшумни перални и сушилни машини с интуитивно управление, гъвкав капацитет и практични програми; пералнята със сушилня от серията Aqualtis с уникалния капацитет на пране (8 кг) и на сушене (4 кг), която „усеща” остатъчната влага в прането; Quadrio – единственият на пазара хладилник с 4 врати, който пести до 50% електроенергия, в сравнение със стандартните хладилници.
Следващата година ще бъде годината на марката Индезит. Изненадите започват с нова естетическа линия Indesit Prime, позиционирана в средно-високия сегмент, която в момента навлиза при уредите за вграждане, а през новата година – и при свободно стоящите. Освен с интересен дизайн, линията ще предложи нови, оптимизирани функции, съобразени със съвременните изисквания за намалена консумация на електроенергия и вода, които са в услуга на околната среда. Предстои и обновяване на стандартната гама уреди Indesit, под името Eco Time.
През следващата година Indesit ще зарадва потребителите и с нов модел на пералнята Moon, която, освен хиляди почитатели, вече събра и редица международни награди за дизайн и иновации. Освен с нови цветове, промените при Moon ще са свързани с по-голям капацитет на пране и обновен електронен дисплей за управление. По отношение на пералните и сушилните ще има новости и при уредите от серията Aqualtis – освежаване чрез пара, аксесоар за гладене на ризи, дълго зареждане.
Добрата новина за българските потребители е, че фурната за вграждане Open Space, която бе представена по време на традиционното международно изложение за кухненски уреди Eurocucina, вече може да се намери и на българския пазар. Това е една от най-големите фурни на пазара, със стандартни външните размери (60×60 cм), но с 20% повече обем, който предлага разнообразни варианти за готвене.

Коментар