Направете уникален коледен подарък

Какво по-хубаво от това да подарим на близки и приятели, нещо което наистина ще ползват за по-дълго време, нещо оригинално и практично. Подарявайки хостинг и домейн от ICN.Bg, Вие давате възможност на вашите близки да изградят с няколко лесни стъпки личен сайт. Не са нужни технически познания да извършите това.
С няколко клика на бутона на мишката всеки може да създаде Галерия, в която да качи снимките от Лятната почивка например и всички прекрасни преживявания през изминалата година. Със същата лекота ще създадете Форум за дискусии на различни интересуващи Ви теми или Личен Блог сайт.
Разбира се услугата може да се използва и за по-комерсиални цели. Лесно може да създадете Електронен магазин или Бизнес страница за вашия Бизнес проект, или просто да публикувате Вашата автобиография.
Притежаването на лично уеб пространство в европейските страни е изключителна практика при все по-динамичния начин на живот.
Основната кореспонденция, независимо лична или служебна се осъществява чрез Електронна поща – E-mail, което прави наличието на персонален мейл престижно предимство сред колеги, приятели и бизнес партньори.
Разходите, които правите за коледни подаръци не са малки и за това ICN.Bg предоставя истински коледни отстъпки при поръчка. С Хостинг компанията ICN.Bg ще спестите от 10 до 39 лв. от цената за Хостинг, както и ще получите Безплатен домейн на стойност 17.46 лв., само с публикуване на код за отстъпка "xmas" . Повече за коледната промоция може да научите на адрес: http://icn.bg/default.icn?show=promotions

Коментар