Panasonic оглави рейтинг на най-защитените лаптопи

Panasonic се нарежда да първо място в общата удовлетвореност от работните характеристики на защитените лаптопи и таблети, както и по редица други критерии

Японският производител на електроника Panasonic оглави рейтинга NPS (Net Promoter Score) на изследователската агенция VDC Research в категорията производители на защитени мобилни решения. Компанията е призната за номер едно при защитените ноутбуци и таблети за бизнеса на пазарите в Европа и САЩ.

Глобалното проучване на VDC Research обхваща над 600 купувачи на защитени мобилни устройства. За оценка на тяхната удовлетвореност и лоялност към доставчиците на оборудване се използва показателят Net Promoter Score (NPS), базиран на широк набор от параметри.

По отношение на общата удовлетвореност от работните характеристики на защитеното оборудване, Panasonic е на първо място с 49 точки от 60 възможни. Тук се отчитат показатели като мнение на купувачите за качеството на изображението на екрана при дневна светлина, срокът на работа на батерията, издръжливостта на удари, вибрации и влага.

Panasonic получава най-високи оценки по показатели като разбиране на потребностите на бизнеса на клиентите, производителност на защитеното оборудване, техническа поддръжка и др.

При критерия „препоръки”, оценяващ вероятността купувачът да препоръча компанията и нейните продукти на друг клиент, Panasonic изпреварва с шест пункта най-близкия си конкурент.

Коментар