Philips 278E9 – извит 27-инчов монитор с тънки рамки

Philips 278E9 има извит VA дисплей с радиус от 1800 мм и така постига по-поглъщащо преживяване с по-малко изкривяване на образа

Philips 278E9 e новото попълнение в линията от потребителски дисплеи E9 на MMD, лицензен партньор на Philips монитори. Моделът предлага извит 27-инчов Ultra-Wide Color Full HD дисплей с тънки рамки, в допълнение на функции като AMD FreeSync за плавно и поглъщащо изживяване.

Мониторът има по-широк цветови спектър от своите предшественици, в резултат на което постига по-натурални зелени тонове, по-живи червени и по-дълбоки сини нюанси. Разполага и с набор от допълнителни функции за по-голям зрителен комфорт. Технологията Flicker-Free настройва яркостта и намалява трептенето, докато режимът Philips LowBlue използва интелигентен софтуер, за да намали вредната синя светлина и щади зрението в дългосрочен план.

Освен това, настройката EasyRead осигурява картина, подобна на четенето на книга, а SmartImage гарантира оптимални настройки с готови шаблони за основните приложения, докато SmartContrast прави изображенията по-изпъкващия с дълбоки черни тонове.

Philips 278E9 има извит VA дисплей с радиус от 1800 мм и така постига по-поглъщащо преживяване с по-малко изкривяване на образа. Технологията Philips VA LED използва усъвършенствана мулти-домейн конфигурация с вертикална подредба и така осигурява супер висок статичен контраст за ярки и живи изображения, както и ултра широки зрителни ъгли от 178/178 градуса.

Philips 278E9 е снабден с универсални възможности за цифрова връзка

Благодарение на технологията AMD FreeSync, 278E9 постига плавна картина без артефакти при всякакви кадрови честоти. За да допълни този поглъщаш ефект, дисплеят разполага с чифт качествени вградени стерео говорители.

Philips 278E9 е тънък и елегантен, с ултра тънка рамка на три от страните за по-естествено възприятие, минимално разсейване и максимално зрително поле. Мониторът с гланцово черно покритие и стилна стойка от полиран метал, която позволява накланяне в границите -5°/20°, предлага възможност и за VESA монтиране за повече удобство.

Снабден с универсални възможности за цифрова връзка, моделът 278E9 разполага с нужния хардуер, за да приема VGA и HDMI сигнали за качествена картина от всеки PC или аудио-видео устройство. Моделът предлага и DisplayPort за още по-голямо удобство и светкавично бързи честоти на опресняване.

Philips 278E9 ще бъде наличен на българския пазар през август 2018 г. на препоръчителна крайна цена от 449 лв. с ДДС.

Коментар