Превръщат старите смартфони в камери за видеонаблюдение

След инсталиране на LiveCam на смартфона, той може да се добави в софтуера Surveillance Station като IP камера с поддръжка на запис в онлайн режим

Актуализиран софтуер за видеонаблюдение на компанията Synology включва редица нови функции и подобрения, вкл. за използване на камерите на остарели и ненужни смартфони.

Бета версията на Surveillance Station 8.2 разполага с инструмент LiveCam, който превръща неизползвания смартфон в IP камера. След инсталиране на LiveCam на мобилното устройство, то може да се добави в Surveillance Station като IP камера с поддръжка на запис в онлайн режим.

Приложение DS cam от ново поколение не само осигурява по-удобно разглеждане на съдържанието, но съдържа и няколко времеви скали за интуитивно търсене във видеозаписите.

Друга функция съкращава продължителността на видеозаписа до няколко минути или дори секунди. Това би било от полза при демонстрация на по-мащабни проекти.

Surveillance Station 8.2 може да предава звук и да извършва планирани транслации с помощта на IP високоговорители. При наличие на няколко високоговорителя, приложението изпълнява единична или групова транслация.

Поддържа се също стрийминг на видео в YouTube. Благодарение на тази функция, посетелителите на сайта могат да наблюдават видео в реално време, без да инсталират допълнителен софтуер.

Подобреният център за приложения съдържа 26 софтуерни инструмента и помощни програми. С използване на филтър за категории или търсене по ключови думи може бързо да бъде намерено търсеното приложение.

Демо: Surveillance Station 8.2

Коментар