Вградени Ryzen процесори преобразяват гейминга

Вграденият процесор AMD Ryzen Embedded V1000 осигурява 2-кратно увеличение на производителността, при намаляване на размерите и на разсейваната топлина

Комбинацията от високопроизводителни CPU и GPU на една подложка отбелязва нова фаза в развитието на вградените процесори. Фамилията AMD Ryzen Embedded V1000 вече спечели на своя страна клиенти от най-различни браншове.

AMD Ryzen Embedded V1000 осигурява 2-кратно увеличение на процесорната производителност заедно с намаляване на размерите и на разсейваната топлина. В допълнение, графичната производителност е 3-кратно по-голяма от конкурентните решения, подчертава AMD.

Продукти като Udoo Bolt и Smach Z се възползват в максимална степен от функционалността на AMD Ryzen Embedded V1000, за да разкрият новия потенциал за гейминг и мейкър* индустриите.

Udoo Bolt е висок клас „мейкърска” платка, която позволява на клиентите да организират всякакви „създаващи” процеси. Маурицио Капорали, продуктов мениджър в Udoo, казва, че Bolt „представлява най-високото ниво графика, процесорна мощност и гъвкавост в областта на мейкърските платки”. С нея мейкърите могат да играят на качествени AAA игри, да извършват 3D рендъринг или дори да създават/преживяват виртуална и добавена реалност.

Smach Z пък е мобилна конзола за РС игри в движение, която потапя играчите в преносим HD гейминг с помощта на процесорите AMD Ryzen Embedded v1000 и графиката AMD Radeon Vega 8. Ръчната конзола създава нови възможности за портативните игрални устройства, при това с качеството на настолни системи.

*Мaker-културата е съвременна култура или субкултура, която представлява технологично-базирано продължение на културата „Направи си сам”, или „култура на създаването”.

Коментар