moto z3 play Power Edition – смартфон отвъд ограниченията

Новият представител на серията moto z следва концепцията за тънки, леки и удобни устройства с безрамков дисплей

Дългоочакваният moto z3 play Power Edition вече е достъпен в България. Моделът се предлага в търговските мрежи на Технополис на цена от 799 лева с включен модул за допълнителна батерия в комплекта.

Наред с най-новите смартфон функции, moto z3 play издържа цели 40 часа на батерия, благодарение на модула „moto power pack”, който е част от комплекта. Модулната технология извежда moto z устройствата отвъд ограниченията на обикновените смартфони.

Новият представител на серията moto z следва концепцията за тънки, леки и удобни устройства с безрамков дисплей и елегантен дизайн. Power Edition моделът на moto z3 play има двойна задна камера, бързо зареждане и удължен живот на батерията до 40 часа.

Модулите „moto mods” дават възможност за принтиране на Polaroid снимки директно от телефона за секунди, превръщане на всяка плоска повърхност в до 70-инчов екран и достъп до личен гласов асистент за музика, новини, информация и още. TurboPower зареждането осигурява енергия за часове само след няколко минути в контакта.

moto z3 play впечатлява с гладки, заоблени ръбове и покритие от 2.5D Corning Gorilla Glass. Удобството при работа се подсилва от разположения отстрани четец за пръстови отпечатъци и елегантната алуминиева рамка.

С този смартфон ще виждате повече и ще скролирате по-малко, благодарение на безрамковия 6-инчов Full HD Super AMOLED дисплей и съотношение 18:9 на картината. Добавете към това и по-бърз процесор, който се справя без проблем с приложенията.

Двойната 12 MP+5 MP основна камера – за първи път в модел от серията moto z play – прави ясни снимки дори в облачни дни или на закрито. С вграденото приложение Google Lens камерата на moto z3 play предлага редица нови възможности – търсене на обекти от ежедневието, копиране и превод на текст и информация за различни забележителности.

Синемаграфи добавят творчески и забавен елемент към снимките, като анимират избран обект в статичен кадър, предлагайки уникална комбинация от видео и снимка. За перфектно селфи е достатъчно да изберете портретен режим, а сензорът за дълбочина на камерата на moto z3 play ще се погрижи за останалото.

moto z3 play идва с всички ексклузивни функции Moto Experiences, вкл. Moto Display и Moto Actions. Разполагате с бърз и лесен достъп до най-често използваните функции, включително бърза снимка на екрана, като го докоснете с три пръста.

Искате да направите снимка? Просто завъртете китката си два пъти, за да активирате камерата. Нужна ви е допълнителна светлина? Включете фенерчето с две къси, режещи движения на ръката. Благодарение на навигацията с един бутон ползването на телефона e максимално улеснено.

Персонализирането на смартфона според индивидуалните нужди и изисквания става ледно с модулите „moto mods” – независимо дали търсите повече енергия за по-дълга работа или забавление в движение. Освен включения в комплекта „battery pack moto mod”, в търговската мрежа са достъпни останалите moto mods, които са съвместими с новия moto z3 play.

Коментар