Теленор въвежда поръчки на устройства онлайн

Бизнес порталът на Теленор вече поддържа онлайн поръчки на смартфони и таблети

Нов модул в бизнес портала на Теленор дава възможност на клиентите на компанията да поръчват онлайн желаните телефони и таблети. Услугата е достъпна за всички компании, обслужвани от търговски представител на телекома.

Доставката се изпълнява от куриер до няколко дни след поръчката на посочен от клиента адрес. Получателят на доставката ще бъде известен с имейл нотификация  на всеки етап от изпълнение на заявката, а потребителят на портала разполага с детайлна история и актуален статус на всички изпратени заявки.

Бизнес порталът на Теленор цели да дигитализира процесите, свързани с администриране на фирмените телефонни номера. Дигиталният канал се явява и входяща точка за услугата Теленор автопарк, уточниха от компанията.

Коментари по темата: „Теленор въвежда поръчки на устройства онлайн”

добавете коментар...

  1. Anonymous

    Не съм доволен от 2 месеца чакам поръчката

  2. Бай Кире

    @Бай Еван
    Има ревюта из Интернет, където казват какви са предимствата и недостатъците на дадено устройство. Също понякога търсиш дадено устройство, но то не се предлага във физически магазини, налагайки се да го поръчаш от някой онлайн магазин.

  3. Бай Еван

    убаво ама как човек може да се довери да поръчва нещо без да го е пробвал набарал и натъркал как работи – след това че плаща куриерски услуги за връщане на стока.

Коментар