Umidigi One Pro – смартфон с всички модерни характеристики

Umidigi One Pro е модерен фаблет с безрамков, изрязан екран и чист Android 8.1

Изрязан безрамков дисплей в широк формат 19:9, лицево разпознаване за повишена сигурност, двойна основна камера и безжично зареждане – все топ характеристики за смартфон, но съчетани в устройство от среден и дори нисък ценови клас…

Моделът Umidigi One Pro е устройство на гребена на вълната – това е голям смартфон (фаблет) с модерни характеристики, достъпен на цена от само $169,99 в глобалния онлайн магазин Tomtop. Дисплеят с диагонал 5,9 инча е безрамков, изпълнен в съотношение 19:9 и с изрязана горна част, подобно на епълския iPhone X, като заема над 90% от предния панел на смартфона и поддържа резолюция 1520х720 пиксела – подобен екран повишава потребителското изживяване при игри, видео и сърфиране в интернет.

Umidigi One Pro има двойна основна камера 12MP+5MP и двойна LED светкавица

Фаблетът стъпва на мощен осемядрен процесор Helio P23 (MTK6763) на тактова честота 2.0GHz, допълнен от 4GB оперативна памет (RAM) и 64GB постоянна флаш-базирана памет, с възможност за разширение на сторидж пространството с microSD карти с капацитет до 256GB. С тези изчислителни възможности и обем на паметта, Umidigi One Pro ще работи гладко и безпроблемно в мултитаскинг режим, с развлeкателни и делови приложения.

Новият Pro модел на устройството идва с двойна основна камера 12MP+5MP и предна камера за селфи с резолюция 16.0MP, които няма да разочароват любителите на фотографията и автопортретите. Задната камера се състои от 6 оптични елемента, има апертура F/2.0 и двойна LED светкавица, докато селфи камерата има 5 елемента, апертура F/2.0 и функция за разпознаване на лице.

Umidigi One Pro идва с технология за бързо безжично зареждане 15W

Направен от метал и стъкло, Umidigi One Pro е здрав и същевременно стилен смартфон – с тясна рамка и фина изработка, с цветно, бляскаво покритие. Освен това моделът е подсигурен с технология за лицево разпознаване, в допълнение към пръстовия отпечатък, който се снема от скенер, разположен отстрани заедно с бутона за включване/изключване.

Модерният и ценово достъпен фаблет работи под управление на актуална, чиста версия Android 8.1 Oreo. Има два слота за сим карти и е съвместим с всички разпространени мрежи – 2G, 3G и 4G. Оборудван е с два стереоговорителя и два микрофона, както и с реверсивен USB Type-C слот за зареждане и прехвърляне на на данни.

В комплекта на Umidigi One Pro са включени протектор на екрана и калъф

Смартфонът на Umidigi се отличава с още една авангардна характеристика – бързо безжично зареждане 15W. Моделът е оборудван с издръжлива батерия 3850 мАч за безпроблемно използване на устройството цял ден за разговори, сърфиране в интернет и забавления. Налични са, разбира се, и безжични модули Wi-Fi и Bluetooth, както и GPS приемник за навигация.

Всички тези съвременни характеристики са достъпни на цена от само $169,99 – толкова струва Umidigi One Pro в глобалния онлайн магазин Tomtop, с безплатна доставка до България. Смартфонът има размери 14,8×7,1×0,83 см и тежи около 180 грама. В комплекта влизат още протектор за екрана, калъф, захранващ адаптер, кабел Type-C, игла за механизма на сим картите и ръководство за потребителя.

Коментари по темата: „Umidigi One Pro – смартфон с всички модерни характеристики”

добавете коментар...

  1. Венци

    Последно, процесора колко ядрен е?

Коментар