Xtar VC4 18650 – ефективно зарядно за четири батерии

Зарядното е съвместимо с повечето презареждаеми литиево-йонни и Ni-MH батерии

Зареждането на батериите за всевъзможните електронни устройства, с които разполага всеки човек днес, е все по-належаща необходимост. Добрата новина е, че на пазара има различни устройства, достъпни като цени, които позволяват удобно презареждане на няколко батерии наведнъж.

За около 20 долара (с купон за отстъпка) се предлага, например, моделът Xtar VC4 18650 4-slot Lithium-ion Ni-MH Battery Charger. Това зарядно устройство, достъпно за поръчки от онлайн магазина GearBest, е съвместимо с повечето презареждаеми литиево-йонни и никел-метал-хидридни (Ni-MH) батерии, вкл. с различни размери – ААА, АА, А и т.н.

Самото устройство с 4 слота за батерии се захранва през стандартен USB интерфейс 5V от източници с напрежение 110-220V. Два от четирите слота осигуряват захранващ ток 0,1A, а останалите два са по 1А, според спецификациите на производителя.

Самото устройство се захранва през стандартен USB интерфейс 5V от източници с напрежение 110-220V

Зарядното има привлекателен дизайн с LED дисплей, който показва в реално време параметри като захранващ ток, напрежение на батерията, ниво на зареждане, тип на батерията и активни слотове. Предвидена е също защита от пренапрежения и свръхтокове.

Можете да си купите Xtar VC4 18650 4-slot Lithium-ion Ni-MH Battery Charger – полезен аксесоар за всеки съвременен потребител – на цена от $19,99 в онлайн магазина GearBest, като използвате купон IT$LEDVC4, който дава отстъпка от $4,61. Устройството тежи 210 грама и се доставя (с $1,21 куриерски разходи) в комплект със захранващ кабел, чантичка и ръководство за потребителя.

Коментар