Ulefone Armor 5 – водоустойчив, сигурен и мощен смартфон

Изрязаният 5,85-инчов дисплей във формат 18,9:9 поддържа резолюция 1512×720 пиксела

Смело може да се каже, че производителят на смартфони Ulefone предлага едни от най-атрактивните устройства на пазара, с характеристики на гребена на вълната и цени в средния и дори долния край на скалата. В почти всеки негов модел има специални акценти, които го извисяват над конкурентите.

В потвърждение на своя имидж, компанията лансира модела Ulefone Armor 5 – водозащитено устройство по стандарта IP68, с NFC функционалност за мобилни плащания, безжично зареждане, лицево разпознаване и батерия с голям капацитет, наред с отличния екран и мощния процесор. Моделът, предлаган в онлайн магазина Tomtop, струва в момента 179,92 евро, без допълнителни мита при внос в България, подчертават от търговеца.

Заздравеният смартфон на Ulefone е водоустойчив по стандарта IP68

Заздравеният и водоустойчив смартфон не прави компромис с изчислителната мощ – устройството разчита на осемядрен процесор MT6763 с тактова честота 2GHz, допълнен от 4GB оперативна памет и 64GB постоянна флаш памет, с възможност за разширение чрез microSD карти с капацитет 256GB. Несъмнено, този хардуер ще осигури безпроблемен мултитаскинг под управление на Android 8.1 Oreo и гладка работа с всевъзможни приложения, игри, музика, видео и сърфиране в интернет през 4G.

Ulefone Armor 5 идва с голям 5,85-инчов, изрязан в горния край, както е модерно напоследък. Дисплеят е изпълнен в актуалeн формат 18,9:9 за повече широчина при видео и игри, от една страна, и повече вертикална площ при сърфиране в интернет, от друга. Резолюцията е повишена до 1512×720 пиксела, известна като HD+.

Вграденият в смарфона самостоятелен аудио чип осигурява звук с hi-fi качество

Любителите фотографи ще оценят двете камери на смартфона. Основната камера, разположена на гърба, е двойна – 16MP+5MP, докато предната камера има резолюция 13MP и функция за разкрасяване на селфи снимките. Предната камера се използва и за лицево разпознаване, което допълва стандартната сигурност при достъп до устройството, обезпечена от скенера на пръстов отпечатък.

Ulefone Armor 5 е оборудван с мощна литиево-полимерна батерия с капацитет 5000 мАч за продължително автономно използване. Освен бързо зареждане 5V/2A, смартфонът поддържа и опция за безжично зареждане Q1 10W. За около един част батерията се зарежда от 0% до 100% през реверсивния USB Type-C порт, според официалната информация от производителя.

Безжичният NFC модул и Google Pay улесняват максимално мобилните плащания

В смартфона са вградени безжични модули Wi-Fi и Bluetooth, GPS приемник за навигация и NFC модул, който заедно със системата Google Pay осигурява лесни мобилни плащания. Устройството има два слота за сим карти и работи във всички разпространени мобилни мрежи, вкл. 2G, 3G и 4G. В допълнение, специален аудио чип поддържа звук с hi-fi качество.

Можете да си купите атрактивния Ulefone Armor 5 на цена от само €179,92 в момента от глобалния онлайн магазин Tomtop, без допълнителни митнически такси, с безплатна доставка, подчертава търговецът. Смартфонът има размери 15,83х7,60х1,26 см и тежи 228 грама, а в комплекта влизат още захранващ адаптер и кабел, OTG кабел, игла за механизма на сим картите и ръководство за потребителя.

Коментар