Xiaomi Mi A2 Lite – модерен смартфон на разумна цена

Актуалният модел Xiaomi Mi A2 Lite е достъпен в няколко цвята

Xiaomi и други китайски производители следват най-новите тенденции в дизайна на смартфоните, но обикновено цените на продуктите им са доста по-изгодни от флагманите на други брандове. Цените в онлайн магазини като efoxshop, които доставят продукти по целия свят, вкл. от европейски склад, са доста привлекателни за модели от рода Xiaomi Mi A2 Lite и MAZE ALPHA, представени по-долу, както и за редица други хай-тек продукти – напр. почистващ робот MIJIA S50, отново на Xiaomi.

Смартфон Xiaomi Mi A2 Lite

Моделът Xiaomi Mi A2 Lite е представител на модерните 4G смартфони, съобразени с последните технологични и дизайнерски тенденции. Устройството има голям 5,84-инчов дисплей с резолюция FHD+ (2280×1080 пиксела), безрамков, изрязан в горната част и със съотношение на страните 19:9. Стъпва на мощен 8-ядрен процесор Qualcomm Snapdragon 625 с тактова честота 2.0 GHz, допълнен от 4GB RAM и 64GB ROM, която може да се разширява с microSD карта с капацитет до 256GB, поставена в трети слот, наред с двата за сим карти.

Xiaomi Mi A2 Lite работи под управление на операционна система Android 8.1 Oreo

Устройството се отличава също с двойна основна камера 12MP+5MP с функции на изкуствен интелект, както и с предна камера 5MP за селфи с възможности за разкрасяване, също на база AI. Батерията с капацитет 4000 мАч пък осигурява цели два дни безпроблемно използване на смартфона, работещ под управление на Android 8.1 Oreo. Цената на Xiaomi Mi A2 Lite в момента е доста привлекателна – $209,99 с безплатна доставка от европейски склад. Нещо повече, при въвеждане на купон XIAOM5 можете да получите отстъпка от $5 от обявената цена.

Почистващ робот MIJIA S50

Още един стойностен продукт с бранда на Xioami е почистващият робот MIJIA S50. Интелигентна технология за планиране на маршрута позволява на робота да сканира окръжаващата среда на 360 градуса, 1800 пъти в секундата, за да картографира интериора в дома и след това да го почисти педантично. Това е устройство 2-в-1, което първо измива пода, а след това го забърсва, без да оставя каквито и да отпадъци, благодарение на усъвършенствана вакуумна почистваща система.

Роботът MIJIA S50 ще почисти педантично всяко кътче в дома

Роботът е оборудван с литиево-йонна батерия 5200 мАч, която осигурява 2,5 часа за пълно почистване на жилище с площ от 250 кв. метра. Нещо повече, можете да управлявате дистанционно машината за почистване с помощта на лесно за използване мобилно приложение. Умният робот-чистач MIJIA S50 е достъпен за поръчки в момента на цена от $449,99 с безплатна доставка от европейски склад. Освен това при въвеждане на купон VDHA56 онлайн магазинът дава отстъпка от $5 от обявената цена.

Смартфон MAZE ALPHA

Стилният и донякъде строг като дизайн MAZE ALPHA впечатлява с огромния си безрамков дисплей с диагонал 6 инча, 2.5D извивка и резолюция FHD 1920×1080 пиксела. Моделът включва 4GB оперативна памет и 64GB сториж (с възможност за разширение с mciroSD карти с капацитет до 256GB) и разчита на изчислителната мощ на осемядрен процесор MTK Helio P25 на тактова честота 2,5GHz.

Смартфонът MAZE ALPHA се отличава с изискан дизайн и строго излъчване

Оборудван с двойна основна камера 13MP + 0.3MP и предна камера за селфи 5MP, смартфонът прави запомнящи се снимки и автопортрети, вкл. с функция за разкрасяване. Мощна батерия 4000 мАч осигурява продължително пълноценно използване на 4G устройството. MAZE ALPHA, работещ под управление на Anrdoid 7.0, е наличен на цена от $134,99 в момента с безплатна доставка от европейски склад. 

Коментари по темата: „Xiaomi Mi A2 Lite – модерен смартфон на разумна цена”

добавете коментар...

  1. фики без крака

    да и ми изтриха коментара, че в алиекспреса е по-евтин с доставката барабар 😀

  2. той

    Nokia X6. Малко по скъп но доста по добър

  3. Потребител

    Пълна скука нищо ново не предлаогат, което да си заслужава. Много грозно изглеждат тезе отвори за камери и отпред и отзад. Не ме впечатлява и този AI както вече е популярно и неправилно да наричат всичко щяло и нещяло изкуствен интелект. Голяма работа да слагат толкова много излишни дупки, камери и автоматичен фотошоп за разкрасяване и подправяне на снимки. Изчерпаха се вече и правят само планини от електронни отпадъци.

Коментар