Adata обяви компактен SSD с форм-фактор BGA

USP33F SSD е компактно решение за следващо поколение таблети, лаптопи и други тънки устройства

Нов SSD диск на Adata Technology с форм-фактор тип „решетъчен масив” (BGA) е с 80% по-компактен в сравнение с M.2 2242 SSD устройствата. IUSP33F е базиран на 3D NAND флаш технология и разполага с профил, сравним с този на eMMC паметите.

Благодарение на своя компактен BGA корпус с размери 11,5×13 мм, SSD дискът е подходящ за тънки таблети и лаптопи, хибридни устройства, мини PC-та и носими смарт аксесоари. IUSP33F ще се предлага във варианти от 128GB и 256GB.

IUSP33F SSD е компактно решение, което е предназначено за следващо поколение таблети, лаптопи и други тънки устройства, без компромис по отношение на надеждността и високата производителност. Едновременно с това качествата на IUSP33F позволяват приложение и в бързоразвиващи се нови сфери като роботиката, автомобилостроенето и виртуалната реалност”, поясни Хеди Хуанг, директор продажби в Adata.

Новото BGA SSD устройство е не само ултратънко, но и високоефективно. Наличният PCIe Gen3x2 интерфейс и NVMe 1.3 стандарт позволяват достигане на 1195MB/s скорост на четене и 940MB/s при запис със 140000/114000 входно-изходни операции в секунда.

Вградената Host Memory Buffer технология осигурява висока производителност без вградена DRAM памет, като едновременно с това се намалява потреблението на енергия.

IUSP33F поддържа LDPC и SRAM код за корекция на грешки с цел по-надеждно съхранение на данните и по-дълъг живот на устройството, а наличната E2E защита на информацията се грижи за нейната консистентност и минимизира разходите по поддръжка.

Коментар