Наслаждавайте се на любимата си музика със Sony Ericsson W508 Walkman

 
Демонстрирайте стила си с W508 Walkman телефона, създаден специално за лесно и удобно адаптиране към личните ви предпочитания. С неговите осем сменяеми Style-Up панели, както и със SensMe, потребителите могат да персонализират W508, за да отговаря на настроението им и да им предоставя истинско интерактивно изживяване.
Наслаждавайте се на музиката по начина, по който желаете, с W508 Walkman телефона. С W508 потребителите могат да имат най-интерактивното мобилно изживяване по уникален начин за всеки един от тях с умни технологии като Shake control (контрол чрез разтърсване) и Gesture control (жестов контрол), SenseMe и TrackID, както и с още нещо – един допълнителен Style-Up панел.
“W508 Walkman телефонът доразвива нашата емблематична Walkman линия и успешния модел W380”, каза Алекзандър Кардън, глобален продуктов маркетинг мениджър (музика) в Sony Ericsson. “За онези, които обичат да демонстрират стила и индивидуалността си чрез мобилния си телефон, ние мобилизирахме нашия творчески екип от дизайнери да създадат стилни сменяеми панели, за да може W508 да предложи едно истинско интерактивно и индивидуално изживяване.”
Функциите Shake control и Gesture control ви дават възможност сами да станете DJ само с едно движение на китката – усилете звука или включете shuffle функцията само с едно бързо разклащане на телефона. Алармата на будилника ли чувате? Отложете я или изключете звука й с едно помахване на ръката без да се налага да търсите бутона за изключване.
W508 разполага и с популярни Walkman функции като SensMe, за да слушате музика според настроението си, и със сензорни бутони, разположени на капака, за да пускате, спирате или прехвърляте песни. 3.2-мегапикселова камера, HSDPA и 1GB M2 карта допълват W508 предложението за всеки почитател на най-актуалните тенденции.
Не можете да спрете да си тананикате онази песен, но нямате идея как е озаглавена? Използвайте TrackID с текстова търсачка и ще разполагате с отговора само с едно натискане на бутон. В W508 ще намерите и достъп до PlayNow arena, предоставяща пълен набор от мобилни забавления, които можете да свалите с мобилния си телефон – уникални теми и wallpapers, традиционни и специално създадени тонове на звънене и музикални мелодии, цяло богатство от безплатно съдържание и разбира се DRM-free песни и TrackID класации от цял свят.
Мой стил Walkman
•        Един допълнителен Style-Up панел в комплекта – променяйте мобилния си телефон според настроението си
•        Walkman плейър
•        HSDPA – сваляйте съдържание бързо чрез едно по-пълноценно уеб изживяване
•        Сензорни музикални бутони на капачето – сменяйте лесно и удобно песните
•        TrackID с текстова търсачка – намерете любимите си песни за секунди
•        PlayNow arena – персонализирайте мобилния си телефон с уникални тонове на звънене и wallpapers
•        Shake control /контрол чрез разтърсване/ – прехвърляйте песните си само с едно движение на ръката
•        Gesture control /жестов контрол/ – махнете с ръката си над W508, за да заглушите входящо обаждане или да отложите звъненето на алармата на будилника без дори да докосвате телефона.
W508 Walkman подържа HSDPA 2100 и EDGE 850/900/1800/1900. W508a подържа HSDPA 850/1900/2100 и EDGE 850/900/1800/1900. W508 Walkman ще бъде наличен на някои пазари от второто тримесечие на 2009 г. в цветовете Метално сиво и Поетично бяло.

Коментар