“Анатомията на Грей” вече и на видео игра

Хитовият телевизионен сериал “Анатомията на Грей” скоро ще бъде достъпен и като интерактивно изживяване. Компанията Ubisoft обяви, че е подписала споразумение с ABC Studios за разработване на видео игра, базирана на популярната ТВ поредица.
Grey”s Anatomy: The Video Game за Wii, Nintendo DS и компютър ще се появи на пазара в началото на тази година.
Феновете ще могат да се превъплътят във всеки от любимите си лекари в рамките на съвършено нов сюжет, коментира Кристиан Саломон, вицепрезидент на Ubisoft.
Като лекари, играчите ще вземат важни лични и професионални решения, ще разкриват отношения помежду си и ще извършват със собствените си ръце сложните операции, направили сериала толкова известен. Всичко това ще се случва чрез забавен и увлекателен геймплей.
Лекарите от болница „Грейс” в Сиатъл всеки ден трябва да се борят за живота на своите пациенти – те се чувстват комфортно докато общуват помежду си, завързват приятелски отношения, а понякога и нещо повече.
Заедно те откриват, че нито медицината, нито взаимоотношенията могат да бъдат определени като бели и черни. В реалния живот има и нюанси на сивото…

Коментар