Уникален ZenBook с тъчпад-дисплей на пазара у нас

Asus ZenBook Pro 15 идва с футуристична технология ScreenPad, която обединява тъчпад с чувствителен на докосване дисплей

Първият по рода си лаптоп с тъчпаддисплей вече е достъпен и за българските потребители. Това е моделът Asus ZenBook Pro 15 с футуристична технология ScreenPad, която обединява тъчпад с чувствителен на докосване дисплей.

Asus ZenBook Pro 15 е предназначен за креативни професионалисти, хора на изкуството, предприемачи и представители на свободните професии. Моделът съчетава висока производителност с тънка, лека и елегантна опаковка.

Лаптопът на Asus разчита на последно 8-мо поколение процесори Intel Core i9 с до 16GB RAM памет и в добавка разполага с обособена видеокарта Nvidia и най-бързите PCIe 3.0 x4 SSD устройства за съхранение на данни.

Високата му производителност го прави подходящ за всякакви ресурсоемки задачи, както и за видеоигри или други мултимедийни забавления. Предлага се с операционната система Windows 10.

ZenBook Pro 15 променя изцяло начина, по който потребителите работят и използват своя лаптоп

Технологията ScreenPad на Asus обаче си остава главният акцент в новия модел. Тя позволява комбинирането на тъчпад и пълноцветен, чувствителен на докосване дисплей. Така ZenBook Pro 15 променя изцяло начина, по който потребителите работят и използват своя лаптоп.

ScreenPad може да се персонализира, да се интегрира с различни Windows приложения, както и със специално разработени програми, наречени ScreenPad приложения. По този начин Asus поставя началото на цяла нова екосистема за приложения, които дават повече продуктивност и нови функционалности на потребителите.

Коментар