Diskeeper избра дистрибутор в България

Дистрибуторът на софтуер за защита и сигурност Бизнес Софтуер Дистрибутор сключи договор за продажба в България на всички продукти на компанията Diskeeper Corp.
Новият партьор на дистрибутора е известен американски разработчик на софтуер за дефрагментиране за Windows, като през 2008 г. има дял от 99,2% в своя сегмент.
Дефрагментирането на дисковете на сървъри, работни станции и отделни компютри в реално време, а също и възможността за бързо възстановяване на вече изтрити или инцидентно надписани файлове са критично важни задачи за всеки ИТ отдел и организация, посочиха от Бизнес Софтуер Дистрибутор.
Разумното използване на ресурсите и непрекъснатостта на работния процес са единственият подход, който може да бъде успешен в условията на финансовата криза, допълниха от българската компания.
Софтуерът на Diskeeper Corp. пряко намалява разходите за нов хардуер, системно обслужване и опасна загуба на ценни данни и време. От друга страна, той значително увеличава надеждността на системите и производителността на труда, ускорява колаборацията в организацията и свежда до минимум рисковия фактор „човешка грешка“.
Вярваме, че в партньорство с Diskeeper ще успеем да намалим разходите и увеличим приходите на бизнеса и така ще докажем, че софтуерът може да бъде печеливш ход за всяка организация“, каза Ивайло Тинчев, управител на Бизнес Софтуер Дистрибутор.
Двата най-популярни и използвани продукта на Diskeeper Corp. са дефрагментаторът Diskeeeper и приложението за възстановяване на файлове Undelete.

Коментар