Три смартфона, които си струват всеки цент

Специални отстъпки очакват купувачите по време на кампанията Mid-Autumn Festival в онлайн магазина Tomtop

Границата между смартфоните от среден и висок клас все повече се размива. Често устройства в средния ценови сегмент са изпълнени според най-актуалните тенденции в дизайна, с мощен хардуер и издръжливи батерии. Това важи особено за китайските брандове, които продължават да настъпват в глобален мащаб.

Във връзка с популярния в Китай фестивал Mid-Autumn Festival, онлайн магазинът Tomtop стартира специална кампания, в рамките на която потребители по цял свят могат да се сдобият изгодно със съвременен модерен смартфон, както и с редица други устройства за персонална употреба или за дома. Продуктите са налични в Tomtop с примамливи отстъпки и други стимули. Ето три смартфона от среден клас, които си заслужават всеки цент.

Съчетание от метал и „кожен“ завършек придава специално излъчване на Ulefone Power 5

С мощен осемядрен процесор MTK6763, допълнен от сериозен обем памет – 6GB RAM и 64GB ROM, моделът Ulefone Power 5 ще задоволи претенциите за бърза работа с приложения, гладко видео и игри, музика и сърфиране в интернет през 4G – на цена от $259,99 в момента. Голям 6-инчов Super Vision екран с резолюция FHD и съотношение на страните 18:9 гарантира безупречно визуално изживяване, а четирите камери – двойна основна 21MP+5MP и двойна селфи камера 13MP+5MP няма да оставят равнодушни любителите фотографи. С удивителна батерия 13 000 мАч и операционна система Android 8.1, този модел обещава продължително и удобно използване близо седмица с едно зареждане. Добавете към това съчетанието от метал и стилен „кожен“ завършек, както и функцията за достъп чрез лицево разпознаване, наред с пръстовия отпечатък.

Poptel P9000 Max е защитен от прах и вода по строгите изисквания на стандарта IP68

Друг от привлекателните 4G смратфони, достъпен за поръчки на по-ниска цена, е прахо- и водоустойчивият по IP68 стандарт Poptel P9000 Max, който струва EUR 176,39. Този заякчен модел, вкл. със защита от удари, разчита на осемядрен процесор MT6750, допълнен от 4GB RAM и 64GB ROM за гладко и безпроблемно изпълнение на всякакви смартфон приложения под управление на операционна система Android 7.0. Екранът е 5,5-инчов с резолюция FHD (1920×1080), покрит със защитно стъкло Corning Gorilla Glass, а двете камери имат резолюции съответно 13MP за основната и 5MB за предната селфи камера. Смартфонът е оборудван с мощна батерия 9000 мАч, която осигурява достатъчно заряд за устройството при излети и други занимания в по-тежки от обичайните условия.

Bluboo S3 е стилен и изискан смартфон, с разкошен FHD+ екран

Стилен смартфон, който създава усещане на лукс, и същевременно достатъчно мощен и функционален е третият от разглежданите модели – Bluboo S3, предлаган в момента на цена от EUR 131.41. Това е 4G смартфон с просторен 6,0-инчов Sharp екран с резолюция FHD+ (1080х2160) и съотношение на страните 18:9. Дисплеят е безрамков, като заема 91% от предния панел. Моделът разчита на 8-ядрен процесор MTK6750T и приличен обем памет – 4GB RAM и 64GB сторидж. Впечатляват както двойната основна камера 21,0MP+5,0MP, така и предната камера за селфи с резолюция 13,0MP, а също и мощната батерия с капацитет 8500 мАч и поддръжка на последна технология за бързо зареждане Pump Express 3.0. Смартфонът работи под управление на Android 7.0, с възможност за обновяване до Android 8.1, и се отличава още с безжична NFC функционалност.

Коментари по темата: „Три смартфона, които си струват всеки цент”

добавете коментар...

  1. Anonymous

    На мен сервиз не ми трябва. Телефони не пазя, но въпреки това всички китайчета, които съм си купил не стига че са евтини, ами и отиват в пенсия напълно функционални. Последния няколко пъти го изтървах на асфалт докато карах с поне 20 км/ч с бегача. И си го пенсионирах работещ.

  2. Anonymous

    Китайчетата нямат 0проблем с хардуера. Имат проблем със софтуера и с камерите.

  3. :о)

    аз когато си купувам телефон си взимам доказана марка, която ако стане нещо мога да разчитам на сервиз….блубуууууу мубууууу не струват и 1 стотинка за мен.

Коментар